Vad bör jag veta om träd omplanterade?

Innan genomgår ett träd omplantering projekt är det viktigt att förstå alla komponenter. Annars kan projektet vara ett misslyckande-och slutresultatet kan bli ett dött träd. Med korrekt information, träd omplantering kan vara framgångsrikt och fullgöras enkelt.

För det första finns två platser ursprungsbeteckningar för träd som ska transplanteras: det vilda eller i barnkammaren. Träd grävt upp ur sin naturliga miljö är mycket svårare att transplantation än träd som köps från plantskolan. Även efter en plantskola träd tas bort från sin förskola sängen, är huvuddelen av rotsystemet fortfarande intakt. Alternativt kan de flesta människor bara behålla en fjärdedel av rotsystemet intakt för träd grävt upp från naturen. Även träd som odlas i ett daghem är förpackade på ett visst sätt, med sina rötter insvept i en säckväv väska fylld med jord eller i en container.

För det andra, undersöka vilka typer av träd innan ett träd transplantera projekt. Vissa typer är härdigare än andra. Till exempel i de flesta områden, björk, Cottonwood, pilar, och aska har en hög tolerans att bli transplanterade. De är minst benägna att drabbas stress från trädet omplantering processen. Valnötsträd vanligen inte transplantationen inte bra. Området bevarande kontor kommer att hjälpa direkt folk att välja det perfekta trädet för sitt område.

För det tredje anser den tid på året att trädet omplantering kommer att slutföras. Det är viktigt att inte transplantera träd under vintern-i kallt klimat. Om marken är frusen, kommer att trädet inte leva. Vanligtvis den bästa tiden av träd året transplantationen är i början av våren, innan de knoppar, eller i början av hösten, efter det att de tappar sina blad. Återigen, i vissa områden, marken aldrig fryser och träd aldrig tappar sina blad-så ger det en större tidsram för plantering.

För det tredje, den plats där träd kommer att transplanteras till är mycket viktig för dess förmåga att utvecklas. Till exempel, vissa träd är känsliga för förändringar i ljus, vind, pH i marken och mängden vatten tillgängligt. Dessutom innan trädet omplantering pågår, undersöka vilka typer av jord. Om det är för sandig, stenig eller har dålig dränering kan det också påverka livslängden på trädet.

fjärde vet hur man gräva trädet ur marken, om det är i naturen, eller hur att ta hand om den i sin säckväv säck eller container, om det är från plantskolan. Vid grävning trädet i naturen bör rötterna vara rent skuren med en spade. Så mycket jord som möjligt bör föras med rötter, liksom. I allmänhet bör en stam som är 1 tum (2,5 cm) i diameter har en 12 tums (30,5 cm) jord boll. Så fortsätter det att en stam som är 2 inches (5,1 cm) i diameter ska ha en 24 tums (61 cm) jord boll. Även i det vilda rötter och jord bollen kan slås in i säckväv. Huruvida från naturen eller dagis, bör rötterna blir aldrig torr.

femte träd transplantation kräver tillräckliga plantering hål. Normalt bör hålen vara ungefär 3 gånger större än jorden bollen. Dessutom, om sidorna av hålet blir slät vid grävning, eftersom det består av lera, använda en spade för att rugga upp sidorna-gör att rötterna utrymme att växa och etablera sig i marken. Dessutom, om jorden är torr, vatten i hålet innan man planterar trädet. Det är också bra att trädet om det är inriktad mot solen på samma sätt som det var innan transplantation.

Genom att följa dessa praktiska åtgärder och genom att samråda med kontor området bevarande, transplantation av träd från de vilda eller ett daghem kan vara ganska enkelt. Forskar varje typ av träd och markegenskaper är det bästa sättet att välja det perfekta trädet. Lite hårt arbete och ett vackert träd kan få nya hem i någon trädgård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.