Vad bör jag veta om rengöring Soptunnor?

Många tror sällan om rengöring deras soptunnor, trots att de är en av de smutsigaste poster i huset. Gammal mat kontaminerar soptunnor, orsakar bakterier att utvecklas. Denna bakterier avger ofta en otäck lukt som kan spridas i hela huset. Men rengöring soptunnor regelbundet kan förebygga dessa lukter.

Skrubba soptunnan, inifrån och ut, minst en gång i veckan. Fyll papperskorgen med hett vatten och blekmedel. Låt den ligga i blöt i minst en timme att lossa caked-på mat, därefter skuras det inifrån och ut. Skölj ordentligt och lufttorka. Desinfektionsmedel spray kan ta bort alla bakterier som finns kvar efter rengöring soptunnor.

Rengöring soptunnor också fråga om att förhindra lukt. Detta kan göras genom att placera bakpulver i botten av soptunnor, under liner. Sprida bakpulver tjockt kommer att bidra till att förbättra lukt absorptionen. Byt bakpulver vecka, efter rengöring soptunnor ut.

Om det efter rengöring soptunnor, är lukten fortfarande försöka använda doftande soptunnan foder för att dölja det. Papperskorgen liners finns i vanilj, ros, tall, och dofter lavendel, liksom många andra. Det är fortfarande rekommenderar att du rengör papperskorgen regelbundet eftersom, även om lukten täcks upp, de bakterier som orsakar den finns kvar.

Matta pulver, då hänförts till papperskorgen liners, kommer också att dölja alla lukter . Strö mattan pulvret på botten av papperskorgen, efter rengöring det grundligt. Matta pulver som innehåller bakpulver kommer att absorbera lukt och även lägga till en behaglig doft.

Att använda papperskorgen foder på regelbunden basis kan förebygga framtida lukt. De fälla mat och skräp, så att ingen att ta kontakt med papperskorgen själv. Ta papperskorgen ut så snart den är full för att förhindra ett överflöd.

Mat, såsom rått kött, bör fisk och gamla grönsaker bindas upp i en tät påse innan de kastas. Detta kommer att förhindra en kvardröjande doft som sannolikt kommer att finnas kvar efter rengöring soptunnor. Smutsiga blöjor bör också samlas i säcken individuellt om möjligt, eftersom lukten sprids genom huset.

Rengör utsidan av papperskorgen dagligen, med det vanliga hushållssysslor, att ta bort bakterier som orsakas av livsmedel. Använd ett desinfektionsmedel renare och en fuktig trasa för att torka av toppen och sidorna av papperskorgen. Följ upp med ett desinfektionsmedel som spray.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.