Vad bör jag veta om Trädgård Pest Control?

Få trädgårdar är immuna mot skadedjur. Medan de flesta trädgård skadedjursbekämpning sker helt enkelt genom att förebygga och det finns inga garantier. Förebyggande omfattar växande sjukdomsfria resistenta växter, hålla trädgården och dess omgivningar rena, och ofta kontroll trädgården för potentiella problem. Även med största förebyggande åtgärder som vidtagits, skadedjur som insekter, ogräs och djur kan fortfarande dyka upp oväntat. När dessa problem uppstår andra trädgård bekämpningsmetoder kan krävas.

Tyvärr har många människor lösa sina skadedjursproblem med kemikalier. Detta är dock trädgård skadedjursbekämpning metod rekommenderas inte och bör endast användas som en sista utväg. Kemikalier är inte bra för miljön eller totalt trädgård hälsa. De kan sippra in i marken och förorenade marken. De finns i regn avrinning och förorenade vattentäkter. Kemisk bekämpning av skadegörare som hotar hälsa och säkerhet för växter och djur, inklusive människan.

Insekter är några av de mest förekommande insatsen skadedjur i trädgården skadedjursbekämpning. Men innan de tillgriper av kemikalier är det ofta bättre att träna mer naturliga former av bekämpning. Många små insekter, som bladlöss, kan spolas eller sprayas med vatten eller hemgjorda sprayer tvål. Större, såsom larver, kan lätt plockas bort för hand. Det finns också många typer av nyttiga insekter, som kommer att söka upp och förstöra skadliga trädgård buggar.

Användning av raden omslag och skydd kan vara till hjälp även när kontrollera dessa skadedjur. Att hålla ogräs ner och borste rensas i och runt trädgården kan även lindra problem med skadeinsekter. Ogräs anses ofta irriterande skadedjur i trädgården också. Medan de är besvärliga, kan ogräs vanligtvis tas om hand ganska lätt. Förutom att dra ogräs, det finns många naturliga alternativ tillgängliga, exempelvis vinäger lösningar, vilket kommer att bidra till att hålla ogräset.

Organiska former av skadedjursbekämpning finns också tillgängliga, men bör användas med försiktighet också. Även om många av dessa trädgården skadedjursbekämpning produkter är märkta som säkra, vissa av dem fortfarande innehålla inerta beståndsdelar, som kan skada nyttiga insekter och växter. Förutom att skadeinsekter och ogräs, kan djur utgör ett hot mot trädgården. Som med insekter är de flesta djuren dras till trädgårdar med närliggande ogräs och gräs. Därför håller denna tillväxt rensat är den bästa formen av animaliskt trädgård skadedjursbekämpning.

Djur också kommit på jakt efter mat, särskilt när tillgången på föda är låg. Innan du använder kemikalier, eller till och med ekologiska produkter, dock överväga andra trädgård bekämpningsmetoder som är mer naturliga. Till exempel naturliga spray repellerande är ett alternativ. Det finns många produkter på marknaden som avskräcker djur, såsom stängsel. Även om detta också är bra alternativ, de kan bli dyrt.

En av de bästa formerna av trädgården skadedjursbekämpning är införlivandet av ogynnsamma växter. Växande växter som djur inte gillar, som till exempel påskliljor, är ett bra sätt att avskräcka dem från trädgården.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.