Vad bör jag tänka när man köper hund leksaker?

det än kan verka av föga betydelse, att välja rätt hund leksaker till ditt lurviga vän är viktig. Hundar behöver olika sätt att roa sig, interagera med sin omgivning, och lindra frustration och uppdämd energi. Dog leksaker kan hjälpa fullgöra alla dessa uppgifter om de väljs ut med enskilda hunden i åtanke.

Innan du köper hund leksaker, överväga storleken på hunden och köpa endast de hund leksaker som är lämpliga för din hund. Till exempel kommer små leksak raser såsom Bichon Frise eller Dvärgpinscher inte få samma glädje av hund leksaker avsedda för större hundar eftersom de kommer de som tillverkats för mindre hundar. Likaså om du köper liten hund leksaker för stora hundar, kommer de att förstöra den helt enkelt snabbt och blir snabbt uttråkad.

också ta hänsyn till vad din hund har gjort. Om din hund verkar njuta av att tugga, ska du förse honom med hållbar, säker, hund leksaker att tugga på. Se till att du köper tugga leksaker som inte tillstymmelse enkelt och undvika att ge rawhide för ofta eftersom det är ibland svårt att smälta och kan utgöra en risk för en del hundar "mag-skrifter. Omvänt, om din hund tycker om att spela hämta bör du köpa hund leksaker är lämpliga för denna verksamhet. Återigen, minns storleken på din hund och köpa den hämta leksaker att den kan enkelt hämta och bära.

Hund leksaker som är utformade som dragkamp leksaker kan köpas för hämta liksom rycka, men experter menar att avstå från dragkamp spel med aggressiva hundar. Detta beror på dragkampen gör aggressiva hundar att utöva dominans över deras ägare när man spelar. Om du är beredd att alltid vinna eller om du har en passiv hund, sedan dragkampen är ett roligt och lämpligt spel att spela.

Något hund leksaker är utformade för att lära en hund samtidigt som du spelar genom att låta delikatesser att vara dold inuti. Likaså om du äger en hund som kräver en hel del uppmärksamhet, vilket ger dem hund leksaker behandlar gömda inuti kan hålla dem ockuperade för sträckor av tid så att du kan utföra andra uppgifter utan avbrott.

Det finns bokstavligen hundratals olika typer hund leksaker till ditt hund följeslagare och välja de rätta är bara en fråga om att välja lämpliga leksaker. Pipig hund leksaker kan underhålla din hund, men vara beredda att erbjuda andra leksaker som substitut när det buller slutligen galler på nerverna. Genom att förse hunden med en mängd olika leksaker, kan du hjälpa dem att roa sig och skapa en möjlighet för limning speltid mellan er två.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.