Vad bör jag tänka när man köper en flaggstång?

Shopping för en flaggstång kan tyckas vara en lätt uppgift, men det finns faktiskt många val som bär övervägande. Materialet flaggstången är gjord av, dess höjd, bör dess användarvänlighet, och även dess slutliga läge att alla faktorer i att göra det bästa köpet. Till att börja med finns det två grundläggande typer av flaggstänger: flaggstänger marken och väggfästen.

Ground Flaggstänger: Den här typen av flaggstången är vanliga i höjderna 15-100 meter ( 4,5-30,5 meter) och är installerat ett av två sätt. Antingen finns inbäddade permanent i marken, eller ett fast cement bas har en hylsa för flaggstången, som kan tas bort. Ground flaggstänger används både kommersiellt och privat.

de viktigaste faktorerna för mark flaggstänger har att göra med sitt utseende, konstruktion och hållbarhet. En glasfiberstav görs att böja med vinden för dramatisk effekt. Dessa är oftast på kommersiella platser, såsom industriella parker eller bilhandlare. Glasfiber flaggstänger kanske inte flyga nationella flaggor, utan färgglada "vind flaggor" för uppmärksamhet eller företagets flaggor logotyp.

Bostäder marken flaggstänger är normalt aluminium, motståndskraftig mot rost och väder, och lite vind gungning. Denna typ av flaggstången finns även diverse bakat emalj finish, vita, brons, och andra valfria färger. Tjockleken på flaggstången väggen bör öka med höjden för att tåla vind. Om ditt område är känt för kraftiga vindar, men du vill investera i en stolpe med en tjockare vägg.

Bland modeller marken flaggstång finns profilritning stolpar och ställbar poler. Båda är passande namnet efter deras respektive konstruktioner. Den delsträckan flaggstången monteras av halka varje avsnitt in i nästa, med låsning knappar som snäpper varje bit på plats. Denna typ av stolpe använder en lina eller rep för att höja och sänka flaggan.

En ställbar marken flaggstång sträcker sig, en del från nästa, som ett teleskop. Den översta är avsmalnande från basen. En av fördelarna med en ställbar flaggstång är att den inte använder en lina eller rep att höja och sänka flaggan. Det finns inga linjer till klang, vrida, eller byta.

Flaggan är ansluten till en inbyggd rostgenomslag sele på översta änden av teleskop flaggstång. Denna typ av stolpe stöder också en andra flagga på halv stång. För att sänka flaggan på en ställbar flaggstång, kan du helt enkelt masten att sakta glida ned i sina yttersta hylsan. För att underlätta rörelse, dessa flaggstänger görs med släta, väderbeständig, emalj finish.

väggfäste Flaggstänger: Om du vill hänga en flaggstång utanför ditt hus, balkong, byggnad, eller båt, du vill ha ett väggfäste flaggstång. Det viktigaste här är längd. Stången skall vara tillräckligt långa så att flaggan inte kommer flik mot buskar, trä, fönster, riggning eller andra hinder. Om flaggan kan träffa föremål i närheten, kommer detta förkortar avsevärt dess livslängd.

Monteras finns i många utföranden för en mängd olika tillämpningar. Däck monteringar kan vertikala för montering på motstående ombord av däcket, eller övergripande för montering på hörnet av ett räcke eller en vägg. Outrigger fästen anpassas till olika båt applikationer. Väggfäste flaggstänger komma i standard längder om fem till åtta fot (1,5-2,5 meter), men även andra storlekar kan finnas.

För att matcha en flagga storlek till pol, anser att längden på flaggan bör vara ca en tredjedel till en fjärdedel av längden på flaggstången. Till exempel, en 15-20 fot (4,5-6 meter) marken flaggstång skulle flyga 3x5 "(1x1. 5m) flaggor. Kröning dekorationer till toppen av en flaggstång är valfria, men vissa stavar kommer med ett guld ornament eller örn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.