Vad bör jag tänka när man köper Tabletter?

Tabletter är en viktig del av en välklädd bord och kan tjäna många syften. De hjälper inte bara fylla ett bord utseende, men de erbjuda extra skydd för bordet och duken. Tabletter finns i en mängd olika material, färger och storlekar och medan de fylla i en fullt påklädd bord, kan de användas ensamt. Välja bordstabletter är mest en fråga om personlig preferens, men håll följande i åtanke.

Om du avser att ha en fullständig tabell appretering, sedan match eller samordna dina bordstabletter med din duk. Kom ihåg att köpa så många tabletter som ni har platser vid bordet, även om du inte använder alla platser varje dag. På så sätt kommer du aldrig fångas med bara fyra tabletter och sex middagsgäster. Du bör också överväga att investera i matchande eller samordnande servetter. Om du har en tabell som inte får användas varje dag, kanske du vill köpa en komplett tabell dressing och låt den som bara för uppvisning.

Välj bordstabletter som passar ditt rum design men är av praktisk natur. Tabletter är mer förlåtande än duken och till och med trevlig vinyl omfattas bordstabletter kan sitta kommer på en fin tyg bordsduk. Bör dock plast bordstabletter skall reserveras för utomhus och mycket casual bruk. Kom ihåg att vinyl omfattas bordstabletter kan torkas i stället tvättas i maskin, vilket gör att rensa upp lättare. Men om du har en formell matsal, fundera på att köpa tyg bordstabletter i linje med rummet övergripande känsla.

plast bordstabletter fortfarande är perfekt för användning utomhus och för barn. Barn tenderar att äta ganska messily och plast bordstabletter skyddar ditt bord och gör saneringen en vind. Om du har barn, överväga att hålla ett par plast bordstabletter till hands för rörigt måltider. Du kan även hitta bordstabletter som innehåller information om utbildning, t. ex. alfabetet, kontinenterna, eller tabellerna förökning på dem. På samma sätt kan du också hitta bordstabletter med populära barnvänliga tecken på dem.

Välja bordstabletter bör i huvudsak baseras på andra saker du plats på ditt bord. Medan en eklektisk blandning och matcha med olika färger, material och strukturer kan vara roligt, tänk på att en formell känsla kan bäst uppnås genom att samordna sängkläder och tillbehör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.