Vad är några tips för Golv Måleri Cement?

Cement eller betong golv är ofta täckta med mattor i hemmen. Om det är svårt att hålla mattor rena eller du letar efter ett billigare alternativ till att köpa nya mattor, en betonggolvet kan se bra ut om du målar den. Målning cement golv bör endast ske efter rengöring, planering och se till att du har alla de material som behövs.

Färger som gjord för cement golv finns tillgängliga, men färgval är ofta mycket begränsat till färger som grått och brunt. På den positiva sidan kan dessa vara de enda färgerna du behöver om du vill skapa en faux golv sten cement. Alternativt kan du använda latexfärger och dessa kommer att ge dig många färger att använda. Var noga med att endast använda bra färg kvalitet latex när målningen cement golv.

Om du upptäcker att betongen fuktig, aldrig måla golvet som källan till fukten problemet måste lösas först. Om golvet är torrt, förbered den för målning av skrubba den ordentligt med en trinatriumfosfat (TSP) lösning eller något som rekommenderas av din lokala gör-det-själv bygga butik. Om det är en utomhus garage golv, använd kattsand att absorbera fett först och sedan skura. Färgen kommer inte att följa med eller feta ytor.

Golvet ska få torka i flera dagar efter skrubbning för att säkerställa att det är helt torrt. Nästa sak att göra innan faktiskt målning cement golv är att använda sandpapper att lämna bort alla klumpar eller knölar på golven. Slutligen vakuum golvet och gå över den med ett tackel duk, som är en klibbig trasa kan du hitta på ett hem förbättring butik.

Var noga med att tillämpa minst två lager av god kvalitet latexfärg när målning cement golv. När du äntligen få dessa bas rockar ner, kan du använda din kreativitet och fantasi för att dekorera ditt golv. Tänker efter vad du ska måla på golvet och se till att du har alla nödvändiga material. Om du vill faux sten du kan göra marmor, kullersten eller skiffer. Du kan även stencil mönster på golvet som en gräns nära väggen som går runt i rummet. Efter målning cement golv, bör en polyuretan läggas till för skydd och maximal hållbarhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.