Vad är några olika typer av gräsklippare?

Gräsklippare finns i en mängd olika typer och prisklasser. Även om det finns två grundläggande typer av gräsklippare, tryck gräsklippare och åkgräsklippare, de fortfarande varierar i storlek, design och teknik. Det finns också skillnader i hur de olika gräsklippare klippa gräset.

Push gräsklippare är antingen gas eller el, med undantag för rullen stil gräsklippare. De flesta rulle stil gräsklippare drivs av ren mänsklig touch. Under tidigare år, rulle gräsklippare är svårare att driva än modern design. Eftersom de använder något alternativ energikälla, anses de mest miljövänliga klippare.

Andra varianter av push gräsklippare ingår gas och elkraft. Många tycker tankning och underhåll av gasdrivna gräsklippare stökigt och jobbigt, men andra föredrar deras ökade makt. Oavsett strömkälla, tryck gräsklippare har olika funktioner, inklusive självgående, mulching eller uppsamlare. Mulching gräsklippare marktäckning det gräsklipp och kasta dem tillbaka ut på gräsmattan. Uppsamlare eller fånga slåttermaskiner samla upp gräset i en bifogad inneslutning väska. Många push gräsklippare har båda alternativen.

Häst gräsklippare är en annan typ av gräsklippare som ofta används för storskalig varv. Även känd som gräsmatta traktorer, det finns många olika funktioner tillgängliga med ridning gräsklippare. Vissa ridning gräsklippare är konstruerade med en hake att dra ett varv vagn eller spridare bakom dem för gräsmatta uppgifter förutom klippning. Även om de flesta ridning gräsklippare är konstruerade för att användas medan du sitter, det finns några som är stand-bakom-modeller. Dessa gräsklippare är vanligtvis reserverad för storskalig eller stora volymer gräsklippning och lätta transporter, som ofta används av professionella gräsmattan tjänster och statlig egendom avdelningar underhåll.

Gräsklippare varierar i pris från ett par hundra dollar till ett par tusen dollar, beroende på typ, märke och modell. Oavsett kostnad eller typ, gräsklippare är en viktig del av utrustningen för de flesta villaägare. Välja ett beroende kolossalt på typen och storleken på varvet du har och hur du vill närma gräsmattan underhåll. Det bästa sättet att hitta gräsklipparen du vill ha och behöver är att handla hem förbättring och butiker för att jämföra märken, modeller, priser och funktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.