Vad är några Decor Idéer för Teen sovrum?

Decor idéer för tonåring sovrum behöver inte vara en mardröm! Du kan ställa några rimliga riktlinjer och sedan låta din tonåring använder egna konstnärliga uttryck till att skapa det rum där hans eller hennes drömmar. Naturligtvis även andra överväganden spelar också en roll i att komma på bra inredning idéer för tonåring sovrum såsom budget, intressen och organisation.

Lagring är ett måste överallt i hemmet, men den kan också ge utmärkt inredning idéer för tonåring sovrum. Låt din tonåring klura ut kreativa idéer för att lagra saker som musik system, spel, böcker och sportutrustning. Speciellt om budgeten är en fråga kan du hitta billiga förvaringsmöbler på second hand butiker och låt din tonåring måla dem kreativt. Du kan även att kunna få ett bra bord eller byrå andra hand som kan fästas upp med lite tid och färg. Om rummet är stort nog att hantera det, en extra byrå kan vinklas i ett hörn eller lägga i en garderob för att hålla alla typer av skräp ur sikte.

Om din tonåring behöver extra utrymme för fritidsintressen såsom konst, en second hand, rejäla matbord kan göra stor arbetsbord. Hyllor på väggen i närheten av bordet kan hålla konstnärsmaterial. Ett annat alternativ är att välja rullande vagn lagring som passar under bordet när den inte används.

Var inte rädd för att låta din tonåring har en hel vägg i hans eller hennes utrymme för praktiska och för personligt uttryck. Affischer hängas på en vägg kan se mycket snyggare än när de släpps ut slumpmässigt över hela rummet. Väggen kan målas i tonåringens favoritfärg först så att lacken kan visa runt kanterna på affischer. Du och din tonåring kan även förvandla en vägg till en gigantisk anslagstavla genom att täcka den i kork plattor. Cork väggar är bra för alla typer av dekor idéer för tonåring sovrum eftersom de kan hålla fotografier, konstverk eller ens system arrangören att hålla sax och andra förnödenheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.