Vad är ett köksskåp Dörr ersätter?

Kök skåpdörren ersättning handlar om att ersätta nuvarande skåpdörrar med nya. Denna dörr ersättare kallas också refacing sedan skåpet lådor kvar och bara skåpdörrar ändras. Kök skåpdörren ersättning är ett populärt sätt att ge köket ett nytt utseende i en budget-vänlig, snabbt sätt. Byta dörrar köksskåp är ett projekt som vanligtvis kan göras på en helg. Det är ofta tillräckligt enkelt för villaägare att göra själva, eller de kan hyra en entreprenör som specialiserat sig på refacing skåp.

Det finns flera sätt på vilka köksluckor kan ersättas eller fräsas. Ett sätt som fungerar bra är om trä skåpdörrar visar tecken på slitage, men skåpet lådor är i god form, trä dörrar kan väljas som passar in i trä tonen i rutan ramar. Det är oftast helt omöjligt att hitta en exakt matchning av skåpets dörr och rutan ram, men ibland slutresultatet kan vara mycket mer intressant. Till exempel, om den ursprungliga skåp är tillverkade av ett trä som innehåller lätta, medeltunga och mörka toner, kunde köket skåpdörren ersättning göras med nya dörrar i ett av skuggan intensiteter. Eftersom skåpet rutor är inte alla en färg ändå, så länge de nya dörrarna smälter in i den övergripande trä tonen bör resultatet vara attraktiva.

Många online köksskåp företag erbjuder dörrar prov skåp på beställning till ett lågt pris, t. ex. $ 5 US-dollar (USD). En entreprenör som ger en uppskattning av köket skåpdörren ersättning jobb kan också ge prov dörrar så att husägare kan jämföra olika färger och stilar för att hitta den bästa matchningen för den befintliga rutan ramar. Ett annat sätt att reface köksskåp är för villaägare att köpa skåpdörrar i en stil som de önskar och har skåpet rutorna målades att samordna med den nya dörrens färg. Detta alternativ för köket skåpdörren ersättning kan vara ett bra val om de homeowner vill ändra färg på den ursprungliga skåp.

Ett annat alternativ är att byta ut endast vissa av de befintliga dörrar med glas sådana. Lägga dörrar glasskåp på strategiska områden kan visa attraktiva porslin samtidigt som du lägger en luftig, ljus ser till ett kök. Glas köksluckor finns i en mängd olika alternativ från klart för frostat utseende.

En del husägare väljer att köpa färdiga skåp dörrar och märka dem på så nära match som möjligt till sina ursprungliga skåp . Vid köp av skåpdörrar för ett kök skåp dörr ersättning är det viktigt att mäta rätt att få rätt passform. Placeringen av gångjärn är avgörande eller den nya dörrar kommer inte att fästa ordentligt till den befintliga ramar skåpet rutan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.