Vad är det mest effektiva Typ av Varmvattenberedare?

Medan genomsnittet varmvattenberedaren kommer att pågå i ungefär 10-15 år, när din varmvattenberedare börjar läcka, är det dags att ersätta den. Innan du rusa ut för att köpa en ny en, kommer du vill veta vilken typ av varmvattenberedare är mest effektivt. Ditt beslut kommer att vara starkt bygger på huruvida ditt hem är inställd på att köra en elektrisk eller en gas varmvattenberedare.

Ett allmänt råd är giltiga oavsett: Förutsätt inte att du behöver köpa samma värmaren storlek vatten som du redan äger. Det är möjligt att du kan installera en mindre varmvattenberedare om det i senare år har man ersatt andra hushållsapparater, såsom diskmaskiner och tvättmaskiner. Nyare produkter ofta ingår el och vatten tidsbesparande funktioner, och därmed kan du kanske köpa en mindre varmvattenberedare som kostar mindre pengar och använda mindre energi.

Oavsett om dina behov diktera gas eller el, lärande som modeller är mest ekonomiska är förhållandevis okomplicerade. Federal Regulations kräver att varmvattenberedare visa Energi Guide etiketter. Dessa etiketter inkluderar Energy Factor (EF) som mäter den totala effektiviteten i en modell, ju högre värde, desto effektivare är det. Etiketterna kommer också att ha en första Hour Betyg (FHR) som visar hur många liter vatten som modell kommer att producera under en topp användning timme. Dessutom kan du få energibesparingar information och ranking på några av de mest populära märkena av varmvattenberedare genom konsumentorganisationer och rapporter.

Några ord om on-demand varmvattenberedare: On-demand varmvattenberedare, även kallad tankless varmvattenberedare , eller spontana vattenvärmare kan drivas med antingen gas eller el. Detta mönster är mycket effektivare än vanliga modeller. En on-demand varmvattenberedaren är mindre och inte håller en reservoar av uppvärmt vatten till hands för förväntad användning. Istället så fort du sätter på kranen, avfyrar bränslekälla upp och varmvatten levereras. Denna typ av varmvattenberedare kräver vissa montering under installationen för att ge ström ventilering och eventuellt en större gasledningen, så det är bäst hyra en professionell för att göra jobbet. On-demand varmvattenberedare är speciellt praktiska för små lägenheter eller enpersonshushåll. Större hushåll kommer att kräva flera enheter.

När du har installerat din nya, energieffektiva varmvattenberedare finns det ännu fler sätt att öka dess effektivitet. Kom ihåg att köpa isolering filtar, sänka termostaten, lägg till en övernattning avstängning timer, installera värme fällor, isolera ditt rör, och vara flitig om regelbundet underhåll. Om du tar dessa steg, kan du vara säker på att du kommer att ha den mest effektiva typen av varmvattenberedare finns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.