Vad är det bästa sättet att rengöra koppar Blinkande?

Koppar blinkande tenderar att bli dyrare än några blinkande produkter, kanske för att det är ett attraktivt material populär bland vissa skolor av hem design. Eftersom koppar blinkande åldrar, kan det börja att vanära och ser fula, även om vissa villaägare uppskattar gröna patina av åldrande koppar. Men denna vanära så småningom kan äta via kopparnätet, äventyra det huvudsakliga syftet med den blinkande, som är att skydda det inre av huset från utsidan element. Det är viktigt att rengöra koppar blinkande regelbundet för att ta bort skadlig korrosion och vanära och lämnar efter sig den åldrige patinan som många finner attraktiva.

Det finns flera sätt att rengöra koppar blinkar, beroende på om det inte har förseglats i en lack. Om koppar inte är lackerade, det bör troligen vara efter att den har rengjorts, för att skydda metallen och gör den blinkande långvarigt. Även koppar är slitstarkt, är det föremål för korrosion, liksom de flesta metaller. Det första steget i processen att rena koppar blinkande är att fastställa huruvida det har lackerat. Om korrosion inte bubblar upp ur koppar, har det förmodligen varit lackad och bör rengöras med varmt vatten och tvål bara så att tätningen inte är skadad.

Om lacken har börjat avta, bör det demonteras så att koppar kan rengöras och lack kan appliceras på nytt. Lack kan tas bort genom att gnugga den blinkande med tvättsprit och låta den torka helt. Efter det ska varmt vatten användas för att skölja alkoholrester bort och lämnar efter sig ren koppar blinka. Då blinkar kan gnuggas med en sur lösning stativ, och återförslutas.

För att rengöra koppar blinka med en sur lösning, blanda ättika eller citronsaft med salt och tillämpas med en fuktig trasa. Denna teknik för att rena koppar blinkande bort vanära med syra, medan försiktigt slipa det med salt för att ta bort fula bubblor av korrosion. Därefter blinkar bör sköljas med tvål och varmt vatten för att säkerställa att inget salt eller syra har lämnat efter sig. Den rena koppar blinka kan stativ med bivax eller annan olja för att få ut glans och lägger ett skyddande lager på metall.

Många företag säljer tätningar och lack som kan appliceras på torr, ren koppar blinkar för att skydda metallen mot väder och vind. Dessa lacker skall demonteras och appliceras på nytt efter några år, eller så för att garantera ännu skydd för dyra och attraktiva bostäder material. Villaägare bör också vara försiktig när koppar blinkar är installerat, eftersom det kan blöda på andra material som t. ex. trä, som lämnar en ful fläck.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.