Vad är det bästa sättet att rengöra ett kylskåp?

hem kylskåp tenderar att samla saker. Gamla sylt burkar, halv-ätit burkar av salsa, dressing flaskor och allehanda effluvia tenderar att samlas där. Fläckar är vanliga från utspilld vätska, välte cola flaskor och så vidare. Utsidan kan samla magneter, barns konst och visitkort. Ingen tycker om att göra det, men vad är det bästa sättet att rengöra ett kylskåp?

Komma organiserade är det bästa sättet att börja rengöra ett kylskåp. Ägaren bör välja en dag när han kan ägna två eller tre timmar till jobbet. Han borde få ett par stadiga soppåsar och har dem bredvid sig, tillsammans med en rulle hushållspapper, som han börjar att rengöra ett kylskåp.

Börja med att rengöra ett kylskåp genom att ta bort alla gamla burkar, flaskor och behållare. Titta på utgångsdatum på alla inköpta livsmedel och kasta ut allt som är nära, eller tidigare, detta datum. Kasta allt insvept i aluminiumfolie eller plastfolie som inte är märkt eller inte kan identifieras. Titta i skarpare lådor, smör djurskötaren och andra utrymmen och se till att gammal mat tas bort från dem, också.

Nästa steg för att rengöra ett kylskåp är att vidta alla ätbara maten och placera den i en låda i frysen, om det finns tillräckligt utrymme. Om inte, förvara den i en sval plats bredvid en luftkonditionering, eller utanför om vädret är kallt. Detta kommer att säkra ätbara livsmedel inte blandas ihop med vad som kastas i soppåsar.

Fyll en lösning av bakpulver och vatten i en sprayflaska till bästa rengöra ett kylskåp. Spraya lösningen över hela ytor av kylskåpet och torka av med hushållspapper. Var noga med att torka ut genom dörren packningar, eftersom de tenderar att vara smula samlare.

Använd inte någon form av rengöringsmedel med alla toxiska egenskaper, av uppenbara skäl. Vinäger kan användas, men det kan lämna en oönskad lukt. Bakpulver och vatten kommer inte att lämna en lukt och är säkra för alla ytor. Torka av hyllor och väggar, bland annat klarare lådor, smör uppfödare och djurhållare ägg. Kom ihåg att rengöra "taket" i kylskåpet, samt under lådorna skarpare och väggen.

När du rengör ett kylskåp, byt ut bakpulver rutan i kylskåp innan du sätter maten tillbaka in Ersätt alla hyllor. Om kylskåpet har en distinkt lukt, torka ner hyllorna med lite utspädd citronsaft hjälper rengöra lukt ut, utan att påverka smaken av maten förvaras inuti.

Slutligen ställde mat tillbaka i kylskåp. Justera termostaten om det behövs. Vidta alla de saker utanför framsidan av kylskåpet och kasta eller lägga undan de gamla och föråldrade poster. Rengör utsidan med en mjuk trasa och favorit apparaten renare. Med lite armbåge fett kan en husägare ren ett kylskåp i en ganska kort tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.