Hur väljer jag det bästa mahogny Bokhylla?

Mahogny bokhyllor lägga till en touch av elegans till de rum där de placeras. De är ofta lång och smal, utan att vara overimposing. Det finns ett par saker att beakta när man väljer som mahogny bokhylla som man kan inreda ditt hus.

Först, fundera på hur många böcker du tänker på att sätta på din bokhylla. Detta avgör hur många hyllor din bokhylla bör ha. En typisk bokhylla har antingen tre eller fem hyllor, men det finns ett fåtal modeller med mer eller mindre. På de flesta modeller kan hyllorna anpassas så att höjden på böcker. En fot (30,48 cm) av hyllutrymme kan rymma cirka fem böcker genomsnittlig storlek.

Många stilar i mahogny bokhyllor har ett skåp undertill för extra förvaring. Dessa finns tillgängliga med en magnetisk nedläggning eller ett lås församling för att säkra värdesaker. Detta skåp kan också användas för förvaring av föremål som fotoalbum, DVD, CD-skivor och böcker som annars inte skulle passa på hyllorna. Många av dessa bokhyllor har utdragbara hyllor för enklare åtkomst till CD och DVD.

Fundera över var du ska placera dina mahogny bokhylla när du köper den. Detta avgör om du bör välja en lång, bred eller hörn stil bokhylla. Tall bokhyllor genomsnitt cirka 6 fot (1,82 m) hög, 3 fot (0,91 m) på bredden och 14 inches (35,56 cm) på djupet. Wide bokhyllor är bredare än de är höga, och det genomsnittliga bokhyllan ungefär 4 fot (1,22 m) bredd. Corner bokhyllor är vanligtvis mycket längre än de är breda, med den genomsnittliga bredden är 19 inches (48. 26 cm).

För hem med en eldstad, den manteln och bokhylla kombination utnyttjar det extra utrymmet kring eldstaden. Denna kombination funktion har en brännkammaren omgiven av höga räfflade kolonner och en bokhylla på båda sidor. Det möjliggör också en djup mantel på sig att placera samlarobjekt, statyetter eller bilder. Denna typ av mahogny bokhylla fungerar bra för personer som har begränsad vägg utrymme.

Den största hänsyn för de flesta när de köper en mahogny bokhylla är kostnaden. En solid mahogny bokhylla kommer att kosta köparen $ 800 amerikanska dollar (USD) eller mer. För att minska kostnaderna, och vikt, en majoritet av mahogny bokhyllor är gjorda av valnöt trä och täckt med mahogny faner. De flesta av dessa bokhyllor kosta mellan $ 150 till $ 500 USD, beroende på storlek och stil. Finare versioner av mahogny bokhyllan, till exempel sadel, och bokhyllan kombination, kan kosta så mycket som $ 2,000 USD.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.