Hur väljer jag det bästa körsbärsträ Dresser?

En körsbärsträ byrå kan vara en utmärkt möbler val för alla hem. Cherry är en vacker lövträd finns i både ljusa och mörka sorter. Cherry köksskåp är inredda i både modern och samtida utseende. Välja rätt körsbärsträ byrå för ditt hem är sannolikt enkelt om man först bedöma hur mycket lagringsutrymme du behöver, stil och färger i ditt rum och trä toner av övriga sovrumsmöbler du har.

Blandning mer än två trä färger i alla rum är nästan säkert att skapa en billig, oorganiserad utseende. Bestäm om mörk eller ljus körsbär skulle passa bitar som en sänggavel och nightstands att du redan har. Om du inte behöver samordna en körsbärsträ byrå med andra sovrumsmöbler, kan du välja den färg du önskar.

Ljus körsbär är inte blek utan mer medium i intensitet. Den har en varm, gyllene röd underton som är mycket påtaglig. Dark Cherry är djupt brun med subtila röda undertoner. Mörkt körsbärsträ har en elegant och sofistikerat utseende medan ljus körsbär är mer informella.

Paint och överkast färger som tenderar att passa ljus körsbär bäst omfatta gul-gröna och varma neutrala. För mörka körsbär, anser blå-röda och svalare neutrala. Det bästa sättet att fatta beslut om huruvida vi skall ha en ljus eller mörk körsbärsträ byrå är att jämföra tyger och färger måla med båda.

Om du letar efter en traditionell stil körsbärsträ dresser, straight-fodrade stilar med mässing låda drar är en populär klassiker. Den mässing mot mörka körsbär kan vara elegant dramatisk och mycket slående utseendet. Om du hellre vill ha en modern körsbärsträ byrå, det finns många ljusa träslag stilar i konstfulla former såsom oval.

Bygga ett körsbär byrå, eller som har en inbyggd, snarare än att köpa det är ett annat alternativ. Verket kan visa sig vara familjeklenod möbler. Till exempel skulle en handbyggd körsbärsträ baby byrå vara ett perfekt komplement till en samordning av handgjord krubba. Plantskolan körsbärsträ byrå kan konvertera från ett skötbord topp till en vanlig en så möblerna växer med barnet. I enlighet med temat kunde körsbär spjälsängen konvertera till en stol eller en vuxen sängen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.