Hur väljer jag det bästa Termite behandling?

När en husägare upplevelser en termit angrepp de brukar söka termit behandling omedelbart. Orsaken är att vissa typer av termiter, som den underjordiska arter kan äta upp till 15 pounds (6,8 kg) av trä per vecka, vilket orsakar ett omfattande skador på mycket kort tid. När en termit insektsdödaren kallas han kommer att undersöka situationen och utföra en av fyra olika termit behandlingar. De är som följer: mekanisk ändring, jordbearbetning, behandling av virke och termit system bete.

termiter kärlek våt, fuktig trä, papp och papper. Om du bor i ett naturligt fuktiga eller våta miljö, är du på en hög risk för en termit angrepp. Den första formen av termit behandling, som kallas mekanisk ändring, kräver avlägsnande av trä, kartong och papper som gör kontakt med jorden, eftersom detta är vad termiter letar efter när de bygger ett bo. Under kategorin av mekanisk ändring faller också åtgärda eventuella läckor i närheten av hemmet och öka ventilationen i kryputrymmen att minska vattenhalten i hemmet.

Trä behandling är en form av termit behandling som måste göras under byggandet av strukturen. Det är i grunden en förebyggande teknik som utförs i områden som är benägna att termiter, såsom varma, fuktiga miljöer. När denna byggnad har uppförts, tryck virke används i stället för den normala, balkar obehandlat trä. När byggnaden är byggd enbart av trycket behandlat trä från marken till toppen av första våningen är det en effektiv form av termit kontroll.

Behandling av jord är den bästa metoden att använda om din bostad inte innehåller några brunnar, franska avlopp, dränera kakel eller andra dräneringssystem. Denna metod för termit behandling innebär att gräva ett dike och använda Termiticid för att skapa en barriär under och bredvid struktur. Behandling av jord innebär också att blockera tillgång till stiftelsens väggar, skorstenar och pelare med hjälp av en vertikal barriär. Den färdiga dike skall vara minst 6 inches (15,24 cm) djup. Det Termiticid skall blandas med vatten vid ett förhållande på 4 gallons (15. 14 liter) per 10 fot (3,05 meter) i längd, per fot (30,48 cm) djup och hälls i diket.

bete system användas när varken trä eller stiftelse behandling är möjlig , som om du har en bra eller har upplevt negativa reaktioner på vätska termiticides. När du använder ett bete system, måste du få först uppmärksamhet på termiter genom att placera obehandlat trä inuti en apparat, som du sedan placera i marken i hemmet. När du ser termiter livnär sig på detta trä, kan du sätta på obehandlat trä med en förgiftad material som kallas Termiticid bete. Den termiter nappa tillbaka till boet, där det kommer att förgifta hela kolonin över tiden. Du kan också ansluta den förgiftade material direkt till ved av karossen där du upptäcker termiter utfodring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.