Hur väljer jag det bästa Raised Garden planer?

bästa upp trädgården planerna är beroende av flera faktorer, inklusive gården storlek, mängden produkter du vill, och den tid som fastighetsägaren är villig att avsätta för en trädgård. Utseende är också en faktor för många människor. Det är viktigt att ta tid att välja rätt upphöjda rabatten trädgård planer för gården, upphöjda bäddar inte nödvändigtvis permanenta, och är lätt att flytta mellan växtsäsonger.

För en liten gård, gör en liten upphöjd rabatt mening. Upphöjda bäddar vanligen producera mer produkter per kvadratfot än traditionella trädgårdar, så kan även en liten upphöjd säng producera en bounty av grönsaker. Anledningen till att upphöjda bäddar producerar mer grönsaker än traditionella trädgårdar beror på att växterna kan placeras närmare varandra, vilket ökar det totala antalet plantor i ett visst område, och marken är oftast mer näringsrik än vanlig trädgårdsjord. Med en större gård, är det möjligt att välja större upp trädgården planer. Eftersom det är lätt att lägga till extra sängar, men det är klokt att välja en mindre säng, och om underhåll är rimligt, och du vill ha ytterligare utrymme att plantera, kan du lägga till ytterligare bäddar senare.

Ett enkelt sätt att välja den bästa upp trädgården planer är att räkna upp antalet och typer av växter du vill växa. När man tittar på olika upp trädgården planer, skissa olika växter i planerna. Det gör det lättare att uppskatta om de planer du tittar på är rätt storlek.

Upphöjda trädgård sängar kan vara väldigt dekorativ, vilket är en anledning många människor vill trädgård här sättet. I stället för plantering rad efter rad av grönsaker, välja en upphöjd bädd plan som har sektioner gör att du kan gå mellan de upphöjda bäddar. Välj ett plan som kommer att komplimentera din trädgård också. En upphöjd bädd som utgör en oktagon, eller en som är lager så att det inre sängen är högre än den yttre säng kan lägga en hel del visuella intryck på hela gården.

Välj en upphöjd bädd som gör det möjligt för kreativa planering. En upphöjd bädd som är uppdelat i avsnitt kan du plantera en salsa trädgård av tomater och paprika, en örtagård med oregano, timjan och rosmarin, och kanske en pumpa patch. En köksträdgård planterade detta sätt är inte bara en produktiv förutom gården, men också en tillgång för landskapet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.