Hur väljer jag det bästa Pump pool?

Välja den bästa pumpen poolen beror till stor del på vilken typ av pool på plats och de funktioner besatt inom denna pool. Även om tekniken är relativt densamma oavsett vilken typ av pool pumpen en hänvisar till, finns det fall där de subtila skillnader påverka driften i stor skala. Därför forskar val i förväg, eller samråda med en professionell, är ett bra sätt att gå vidare.

Det viktigaste första steget är att se till pumpen du köper är avsedd för den typ av pool du har - det vill säga, om det är ett i-mark pool eller ovan jord pool. En pool pump görs för en en i jord pool kommer inte att fungera mycket bra för en ovan jord pool bara för att ovan jord pool pumpar användning allvar att styra vatten till pumpen. Pumpar i mark pooler till stor del måste skapa sitt eget sug för att få vattnet i rörelse.

En annan viktig egenskap att överväga är om poolen ägaren har lagt till funktioner med pool, såsom badtunnor, vattenfall eller fontäner. I vissa fall kan en standard pool pump kunna rymma dessa funktioner. Detta kommer dock att krävas en mer kraftfull pump än normalt krävs för en mer traditionell pool. I andra fall kan poolägare välja ett helt annat tryck pump för dessa funktioner. Detta kan bidra till att förlänga livet på den primära pumpen. Dessutom ger det pool ägare större flexibilitet i fråga om när springa dessa funktioner.

En annan fråga att behandla, som blir mer populär med pool ägare, är om att få en varvtalsstyrd pump pool. Denna typ av pump kan justeras för att köras på olika hastigheter och kapacitet beroende på vad som behövs. Till exempel kör en manuell pool vakuum eller en pool robot vakuum för att få sediment till poolen filtret kan kräva mer kraft än att bara pumpa runt vattnet, som ofta är allt som behövs när uppvärmning av poolen. Därför undersöker möjligheten att en variabel hastighet pump kan bidra till att spara energi och minska kostnaderna i samband med pool underhåll.

De flesta pool ägare bör kunna tala om vad de behöver bara genom att titta på deras befintliga pump. Generellt sett kommer en pool pump för 0,75 hästkrafter eller något mer uppfyller de flesta bostadsområden behov. Om de gillar hur den tidigare pumpen utförs, en ny pool pump av liknande specifikationer bör vara tillfredsställande. Men i de fall då pumpen inte fungerar lika bra som väntat, av om poolen ägaren är att lägga till en ny pool eller nya funktioner, kan det vara bäst att kontrollera med en simbassängsutrustning butik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.