Hur väljer jag det bästa Leather Fläckborttagning?

ta bort fläckar från läder kan vara svårt om du inte har rätt fläckborttagningsmedel. Lädret fläckborttagningsmedel som fungerar bäst för dig beror mycket på vilken typ av färg som du har att göra med. Som med annat material, olika fläckar inverkan läder på ett unikt sätt. För att hitta rätt läder fläckborttagningsmedel, måste du först identifiera fläcken själv.

Bläck fläckar är otroligt svårt att ta bort. De flesta rengöringsmedel som kommer att få bort bläck kommer också missfärga dina läder lämnar en liten plats. Det bästa sättet att bekämpa en bläck fläck är att behandla denna typ av färg medan den är färsk. Om detta inte är möjligt, sedan hyra en professionell renare är nödvändig. Större bläck fläckar kommer inte att försvinna med tiden, om än i mindre bläck fläckar kommer faktiskt att bli uppslukad av läder, försvinna helt. Hår, mat och fläckar hud är också svåra att ta bort, även om vissa av dessa fläckar kan vara effektivt utrotas.

Fett som inte har haft tid att tränga in en läder yta kan tas bort med majsstärkelse. I de flesta fall kan majsstärkelse absorbera fett snabbare än läder, men detta trick fungerar inte om en fett fläck har haft tid att ställa in. Fett, hår, mat och fläckar hud som är stora i storlek måste rengöras professionellt.

Det är också viktigt att överväga vilken typ av läder som du har. Använda en mocka fläckborttagningsmedel på polerade läder kan vara skadlig. Läs på baksidan av alla fläckborttagningsmedel noga för att avgöra hur väl man använder produkten. Se också till att få några nya läder objekt professionellt skyddas. De flesta återförsäljare erbjuder denna typ av skydd, och läder som har ett professionellt skyddas är mycket mindre sannolikt att fläcken. Vid köp av alla läder objekt, är det en bra idé att be en återförsäljare för speciella läderrengöring-på så sätt kan du vara säker på att du använder rätt läder fläckborttagningsmedel.

Det råder ingen brist på läder fläckborttagningsmedel på marknaden. Men med särskild hänsyn till vilken typ av färg och läder som du har är avgörande. Aldrig köpa en produkt som inte är avsedd för en viss typ av läder och försiktig när det orsakas av huskurer. Även några hem rättsmedel innebär faktiskt fungerar bra, andra kan skada din läder går att återställa. Läder är ett relativt mångsidigt material som är lätt att rengöra i de flesta fall. Det viktigaste att komma ihåg är att försöka rengöra fläckar när fläcken är färsk. Detta är det bästa sättet att säkerställa att en liten fläck som inte kommer att bli en permanent fläck.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.