Hur väljer jag det bästa Kök Inredning och Design?

I vissa hus är köket livsnerven av energi och underhållning, i andra kan det vara en ofruktbar ödemark som har sett eller hört talas om en stjälk sparris. Skillnaden mellan dessa två sorter kan orsakas av många saker, men bra inredning kan säkert bidra till att förvandla en tråkig, vanlig köksutrymme i en välkomnande miljö. Vid utformningen av ett kök, budget, personlig stil och funktionalitet är bland de viktigaste egenskaper att tänka på.

Innan några beslut om kök inredning, ta en lång titt på behoven hos de människor som kommer att med hjälp av rummet. Fundera på om köket ska ha tillgång lådor och lätta att rengöra ytan för entusiastiska unga kockar, vara ett monument över tidsbesparande elektronik och prylar för den mycket livliga, vara en öppen och inbjudande plats för eftermiddagskaffe och paj-bakning med vänner, eller dubbel som en flott underhållning utrymme eller bar. Med ett kök som passar den personlighet de boende är mycket mer sannolikt kommer att användas och avnjutas än en som bara ser bra ut eller kommer ut i ett mönster utställningslokal.

Även i en lägenhet med strikta regler om att förändra saker, kan kök inredning göras personliga. Istället för att måla, sätta upp flyttbara vägg dekaler formade som blommor, träd, eller tekannor. Byt låda och skåp hårdvara med nyhet eller antika versioner, men behålla originalen och installera dem innan du flyttar ut. Du kan också besöka en färg-din-egen keramik lagra och göra upp en hel uppsättning av matchande porslin, vaser och krukor accent.

I ett litet utrymme, en viktig fråga för kök inredning är effektivitet. Installeras enkelt organisatoriska verktyg kan avsevärt minska utrymmet behov och en sanering enkelt. Köp vinställ, arrangörer krydda och burkar som är mer vertikalt rymliga, de flesta kök har en hel del utrymme mellan bänkskivor och skåp. Måla små kök i neutrala färger med några få ljusa accenter, vilket kommer att ge illusionen av en ljusa område som delas upp i sektioner. För kök med liten disk utrymme, överväga att köpa en bärbar kök vagn som kan rullas runt för att maximera utrymmet samtidigt som en ytterligare arbetsplats och förvaring.

Kök inredning kan underlättas avsevärt i samråd med en professionell designer. Efter intervjuer med boende om deras krav och önskemål, en begåvad designer kan bygga hela utrymmet medan familjen sitter runt läsa kokböcker. Även med en inredningsarkitekt kommer att kräva en betydande budget, de flesta professionella har omfattande kontakter med bygg-organ och grossisterna, vilket gör den färdiga kök billigare än man skulle kunna tro.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.