Hur väljer jag det bästa Isolering Spray Foam?

Spray skumisolering används i hem förbättring för att öka energieffektiviteten i huset, därför att sänka värme och kyla kostnader. Denna typ av isolering är släppt som en vätska som består av en polymer, vanligen polyuretan eller modifierade uretan, och ett blåsmedel. Processen att tillämpa detta isoleringsmaterial är relativt enkel. Ett munstycke införas bakom muren, under golvet eller i taket, via ett litet hål. Vätskan sprutas genom munstycket där den förvandlas till skum och fyller området helt. Det finns tre huvudtyper av spray skumisolering: tre pund skum (1,36 kg), två-pound skum (0,9 kg) och halv-pound (0,23 kg) skum.

Tre pund (1,36 kg ) spray skum används oftast i tak och vind isolering. Det är den dyraste av spray cellplast eftersom det är också det mest tät. De tre-pound (1,36 kg) Spraya skum har ett R-värde (värmebeständigt flöde) av sex, vilket betyder att den kan fånga gaser tyngre än luft. Beroende på det klimat där du bor, skulle detta kunna vara en fördel eller en nackdel för dig. Människor som bor i varma, skulle torra klimat gynnas mest av tre-pound (1,36 kg) skum, eftersom det håller temperaturen på vinden inom 10 grader Fahrenheit (12,22 grader Celsius) av temperaturen i huset. Hus beläget i vått klimat bör undvika denna typ av spray skum, det kan fälla fukt mellan taket och isoleringen, vilket gör att taket ruttna över tiden.

Två pund (0,9 kg) spray skum, även känd som slutna celler spray skum, har ett R-värde mellan fyra och fem, vilket gör den perfekt för isolering av väggar och tankar. Två pund (0,9 kg) spraya skum isolering håller värmen inne under vintern, och den varma utomhus under varma sommardagar. Två pund (0,9 kg) spray skum används oftast i små byggnader där luft och ånga kontroll är nödvändig. Kostnaden per R-värdet är högre med två pund (0,9 kg) spraya skum än vad det är med halv-pound (0,23 kg), på grund av bättre motståndskraft mot läckage av luft eller gaser.

Half-pound (0,23 kg) spray skum är det mest kostnadseffektiva, och därför är mest populära, spray skumisolering. Den har ett R-värde mellan två och tre och en halv, vilket gör det ungefär lika tät som vilande luft. Det används som primär isolering i väggen hålrum flesta hem. På grund av sin låga R-värdet är det inte godkänt för ånga och rök kontroll, men fortfarande har samma isoleringsegenskaper på två pund (0,9 kg) skum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.