Hur väljer jag det bästa Inredning och Design böcker?

När du är redo att möblera ditt hem, inredning böcker design kan vara en utmärkt resurs. Kommer dock en snabb promenad genom något bokhandel visar att det finns en uppsjö av titlar att välja mellan. Hur avgör ni vilka böcker som kommer att vara den mest användbara? Även Kundrecensioner kan vara till hjälp för att välja en ny bärbar dator eller mp3-spelare, är inredning ett mycket subjektivt fält. Ett rum någon annan finner hisnande vackra inte kan överklaga till dig alls.

Det första steget i att välja rätt inredning böcker är att spendera tid på att tänka på hur du skulle beskriva din personliga stil. Gillar du modern och eklektisk möbler eller föredrar du något med ett mer traditionellt utseende? Är praktiska i första rummet eller är du villig att bli lite besvärade av inredning om de är estetiskt tilltalande? Vilka aspekter av ditt hus inredning gillar du nu och vilka delar hoppas du byta?

Din budget och livsstil är också viktiga faktorer att beakta när man väljer inredning böcker. Om du är en nyligen Studentmerkonom försöker att dekorera ditt första lägenhet, en bok fylld med inredning från fancy boutique butiker kommer inte att vara för hjälp. Om du har små barn hemma, kommer säkerheten måste givetvis vara viktigare än utseende. För en väletablerad professionell utan barn, men inredning böcker som förmedlar exklusiva smaker och formell design är helt lämpliga.

Om du är den typ av person som kommer att vilja försöka kopiera ett rum exakt, blick för inredning böcker som innehöll detaljerade uppgifter om var du kan köpa finneser för varje formgivning. Du kommer även vill kontrollera bokens offentliggörandet se till att den inte är featuring objekt som kan komma att avbrytas. Om boken är avsedd för en gör-det-själv-målgrupp, se anvisningarna för finneser är tillräckligt enkelt för dig att följa. Generellt steg-för-steg foto tutorials är de mest användbara.

När inget annat hjälper, tänk på att böcker publicerade av ledande inredningsföretag tidningar vanligtvis har ett trevligt sortiment av mycket professionella idéer. Till exempel, om du är ett fan av rummen med i Bättre Homes Gardens , det är ett ganska säkert kort att de flesta av inredningen böcker som publicerats under denna förlag kommer att tilltala din smak. På ett liknande anmärkning, visar många av de som visas inredare på HGTV och andra populära hem förbättring har också sina egna böcker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.