Hur väljer jag det bästa Glödlampa Fixture?

Glödlampor är några av de vanligaste i USA, så valet av bästa fixtur för dem kan vara ett typiskt projekt. Lyckligtvis, på grund av lökens popularitet, att finna en glödande fixtur är typiskt ganska lätt. Saker man bör tänka på vid köp av en glödande fixtur är ett hem inredning, personliga preferenser och vilka rum det nya objektet kommer att ockupera.

väggbeslag överflöd i många färger och stilar. Populära avslutar inkluderar borstad nickel, polerad mässing och brons. Ditt första steg är att välja vilken typ av metall för väggfäste, för det andra är att välja den typ av glas som omger lampan. Om inredningen i hemmet är traditionell, äldre alabaster glas kan vara bäst för ett antikt utseende. Å andra sidan, vit frostat eller klart glas är ofta bättre för mer moderna hem.

Matcher som håller glödlampor ligger vanligen på taket i de flesta hem. Denna typ av glödlampa Stativet består ofta av ett glas inhägnad, vanligtvis med ett urval av metall runt det och på botten. Liksom väggbeslag kan du välja vilken typ av metall och stil av glas, men dessutom, formen på glaset höljet är normalt upp till kunden. Om du föredrar rundade glas på en fixtur som är jäms med taket, det finns förmodligen många av dessa på marknaden. Du kan också få kreativa och anser det slag som har pointier ändar eller utsirade mönster.

Många människor behöver också exteriör belysning för sina hem, och lyckligtvis är det möjligt att hitta en glödande fixtur för utanför hemmet. De flesta yttre inventarier se ut lyktor som kan fästas på väggen, som vanligtvis passar traditionella stilar. Du kan välja att placera en på vardera sidan om garaget eller helt enkelt ha en ansluten till en veranda vägg. Om du föredrar en kreativ touch, finns det några yttre fixturer som hänger som hängsmycken från verandan eller uteplatsen tak.

Du kan också välja den perfekta glödande stativet med beaktande av de rum där det är placeras. Exempelvis har många kök med spår belysning som skulle tillåta glödlampor ska placeras i önskad riktning. Om du väljer det här slaget, vet att de är dramatiska, men flera är nödvändiga för att undvika skuggor. Om du behöver belysning för en hall, kan väggbeslag vara ett bättre val, medan tak fixturer är vanligtvis bäst för de flesta sovrum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.