Hur väljer jag det bästa Fabric Fläckborttagning?

Det finns tusentals fläckborttagningsmedel tillgänglig för allmänheten, vilket gör valet av bästa tyget fläckborttagningsmedel svårt. Det bästa sättet att avgöra vilken typ av tyg fläckborttagningsmedel att du bör använda beror på vilken färg som du sysslar med. Varje typ av färg bör behandlas olika.

Ta en titt på baksidan av varje tyg fläckborttagningsmedel produkt som du för tillfället äger. Du kommer att finna att många produkter har skapats för att hantera specifika typer av fläckar. Således, med hjälp av en gräs flytta produkt på ett vin fläck får inte effektiv. Oigenkännliga fläckar kan behandlas genom att tvätta ett material i kallt vatten, och använda en hög kvalitet fläckborttagning produkt.

Eftersom det finns så många olika fläckborttagning produkter på marknaden idag, hitta den rätta är enklare än någonsin tidigare. Leta efter en produkt som effektivt kommer att få bort den typ av färg som du har att göra med. Du kan också leta efter produkter som kan ske vid alla tillfällen-det här sättet kan du ta bort en fläck innan den har haft tid att ställa.

Förutom de ovan nämnda produkterna, är regelbunden blekmedel effektiv vid blekning material som säkert kan blekas. Även före behandla alla färgade tyg genom att lägga till en droppe tvättmedel innan tvätt kan bli av med några kraftiga fläckar.

Blodfläckar är inte som andra fläckar, och alla material som har färgats med blod skall tvättas omedelbart. När blodet tillåts läcka in i ett material, är denna typ av färg nästan omöjligt att ta bort. Efter blod har tagit kontakt med några klädesplagg, det bästa du kan göra är att tvätta post med regelbundna tvål och vatten.

Nästan varje klädesplagg har en etikett som innehåller tvätt riktningar. Efter instruktioner tryckta på den här etiketten kommer att garantera bästa möjliga rengöring metoden, eftersom allt material måste rengöras på olika sätt. Allt material som måste kemtvätt bör inte tvättas i en vanlig tvättmaskin.

I själva verket kan vissa färgade artiklar inte rengöras utan hjälp av en professionell kemtvätten. Dessa kläder experter vet ofta hur man tar bort fläckar som inte kan tas bort med vanlig en vanlig tyg fläckborttagningsmedel. Tala med din kemtvätten om att ta bort en särskilt hård fläckar från ett känsligt tyg. Även de finaste tyger kan bli färgade, men med rätt tyg fläckborttagningsmedel någon fläck kan utrotas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.