Hur väljer jag det bästa Carpet Fläckborttagning?

Välja det bästa mattan fläckborttagningsmedel innebär omsorgsfullt läsa produktetiketter. Inte alla matta fläckborttagningsmedel skapas för att arbeta på samma typer av fläckar eller fibrer mattan. Målet att finna den bästa mattan fläckborttagningsmedel för dina behov är att välja en som kommer bort fläcken utan att skada eller blekning din matta.

Först lista ut vilken typ av matta färg du har. Om det är fet, såsom bil-eller matolja, finns det särskilda matta fläcken bort produkter för fett-baserade fläckar. Om platsen är sur-baserad, såsom ett urin eller kaffe fläcken, sedan använda en typ av remover gjorts för fettfläckar kan ge dig ett dåligt resultat. Oljebaserade matta fläckborttagning produkter lös fläckar det sura-baserade sådana ändrar den kemiska kvaliteten på de märken för att ta bort dem.

Om du inte är säker på vad fläcken är, leta efter ett allrengöringsmedel typ av matta fläckborttagningsmedel. Det är viktigt att testa alla typer av mattor fläckborttagningsmedel i ett hörn eller annan out-of-the-way plats på mattor. Annars kan du skapa ett bleka plats som kan se värre än mattan fläcken själv.

Om du försöker en matta fläckborttagningsmedel och få några, men inte alla fläcken ut, kanske du vill använda samma produkt igen och applicerar den med en hård borste. Kom ihåg att testa borsten och remover i en out-of-the-sätt plats, eftersom du kan skada fibrerna i mattor i form av kraftig skrubbning. Om mattan fibrer skadas genom att borsta i fläckborttagningsmedel produkt bör du inte använda en borste.

Vissa ullfibern mattor är känsliga och bör inte tvättas hårt eller mättad med starka kemikalier. Blotting på mattan fläckborttagningsmedel fungerar bäst om ull mattor. Vissa matta fläckborttagare specifikt instruera på etiketten att inte använda produkten på ull. Var noga med att läsa all text på produktetiketter att undvika att köpa och använder fel mattan fläckborttagningsmedel för dina mattor.

För den bästa chansen att lyckas matta fläckborttagning, alltid försöka ta bort fläckar som snart som möjligt. Ju längre fläckar är blötlagd djupt in heltäckningsmattor, desto svårare är det att ta bort. Har flera matta fläckborttagningsmedel på hand som passar mattor fibrer i ditt hem kan innebära att kunna ta bort fläckar på mattor i god tid. Din tillgång på fläckborttagning produkt skall innehålla fläckborttagning för både syra och fettfläckar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.