Hur väljer Foods Disaster överlevnad?

Välja rätt katastrofen överlevnad livsmedel ska förvaras för konsumtion under och efter en katastrof är avgörande för att inte bara göra din överlevnad möjligt, men också göra det bekvämt. Ofta tror man att tråka konserverade grönsaker och pulver av mjölk när de tycker om mat katastrof överlevnad. Även om dessa saker har sin plats, det är så mycket mer du kan och bör ha i din katastrof butikerna.

Börja med att vatten en prioritet på listan över livsmedel katastrof överlevnad. För varje person i ditt hem bör du ha minst 3 gallon (11. r liter) vatten på handen. Detta ger varje person så mycket vatten att diska, laga mat och dricka i cirka tre dagar. Eftersom du inte kan vara säker på att hjälp och leverans kommer att komma inom tre dagar, kan du göra klokt i att spara en sju dagar ranson av vatten för att ge dig en bättre chans att överleva. Om du har en familj med fem personer, betyder detta att lagra 35 gallons (132,489412 liter).

Nästa, handla in på konserverade livsmedel som grönsaker, frukt och stärkelse, men inte bara upp den tråkiga val som ärter och potatis. Istället går för en rad olika grönsaker och omfattar val för att tillfredsställa din söta tand, såsom persikor och päron. Inkludera kött och soppor i din lista över livsmedel katastrof överlevnad, som konsumerar något annat än frukt och grönsaker kan växa tröttsamma ganska snabbt. Du kan lagra saker som konserverad tonfisk, corned beef, köttgryta, chowder och även Spam ®. Även om dessa saker kanske inte är så näringsrik som deras färska motsvarigheter, kan de hjälpa din kropp att hålla näring och smaklökarna nöjda tills hjälp anländer.

Ingen över livsmedel katastrof överlevnad skulle vara komplett utan kryddor. Lagra salt, peppar och ett urval av kryddor för smak till dina måltider, glöm inte socker och mjöl. Dessa saker är inte absolut nödvändiga, men de kan gå en lång väg till att göra din familj bekvämare och bättre humör när du fastnar äter torkad och konserverad mat. Du bör även ha en leverans av olja eller matlagning spray och ett urval av kryddor som ketchup och senap. Köpa mindre burkar majonnäs eller enskilda paket, som majonnäs blir dålig snabbt i brist på kyla.

Mjölk är ett viktigt tillägg till din lista över livsmedel katastrof överlevnad. Dessutom dricker det, kommer du förmodligen vill använda den för spannmål och matlagning. Du kan köpa mjölk som är pastöriserad och behöver inte kylning tills den öppnas. Du kan också pröva mjölkpulver, men det kommer att kräva hjälp av några av er redan begränsade vattenförsörjning.

Se till att listan innehåller vitamin-berikade spannmål, som inte bara kommer att ge näringsrik frukost, men också sunda snacks, särskilt om du undviker de som är packat med socker. Du bör också spara en leverans av dåliga mellanmål, såsom pretzels och chips, vilket kan bidra till att hålla sprit hög under skrämmande eller kaotiska tider. Förvara endast små mängder ris, torkade bönor och pasta. Dessa saker kräver vatten för beredning, och du kanske inte har så mycket över. Dessutom måste du lägga till ett urval av livsmedel för någon i ditt hushåll som följer en specialdiet, såsom spädbarn och personer med diabetes.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.