Hur ska jag ta hand om en Cut julgran?

julgranarna en underbart festlig tradition att hela familjen kan njuta. Även konstgjorda julgranar är populära bland många människor, skära julgranar är fortfarande de traditionella favorit, ger tall doft som vi har kommit att förknippa med julen. Det är dock viktigt att ta hand om din julgran så att det varken blir en brandfara eller gör en röra av ditt hus!

julgranar kan skäras ner av den som köper träd, på en julgran gård, eller också kan de köpas färdigskurna på många partier i de flesta städer. För människor som vill ha den färskaste skära julgran möjligt är en julgran gården väg att gå. Hursomhelst är det viktigt att få din skära julgran i vatten så snart som möjligt, så att den inte torkar ut.

När du tar din del julgran hemma bör du skiva ur slutet av bålen, att låta vattnet bäst tas upp av trädet. Om slutet inte är avskuren, kommer trädet blir inte vattnet. Övervaka vattennivån, lägga till mer vatten när det behövs, för om trädet torkar ut, måste du klippa en tårtbit bort av stammen. Vattning ditt träd kommer att hjälpa den från att bli en brandfara, samt att hjälpa den bibehålla sin goda utseende.

En av nackdelarna med ett snitt julgran är att det oundvikligen kommer att släppa nålar. Om du dammsuger upp dessa nålar en gång om dagen, om så bara med hjälp av en handhållen vakuum, de är mycket mindre risk att bli spårad i varje rum i huset. Breaking prydnadsföremål kan orsaka en enda röra också, samt vara en fara för små barn, så se till att glas och andra ömtåliga ornament är inte inom räckhåll för små barn eller husdjur.

Även om en nedskärning julgran är en fröjd att ha i huset, kan det snabbt bli en brandfara. Försök inte att hålla ett träd för länge, eftersom det kommer att bli uttorkad och lätt fatta eld. Dessutom bör julgransljus bara kopplas in när någon är i rummet, för att minska risken för brand. Alternativ för att klippa julgranarna levande träd som kan omplanteras, och konstgjorda julgranar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.