Hur kan jag välja rätt Dog Bed för My Dog?

Hundar sover ungefär 14 timmar om dygnet, så att köpa en bekväm hundsäng är viktigt. Man bör ta hänsyn till ålder, storlek, hållbarhet hundsäng och ett husdjur sovvanor när du gör ett val. Det finns även många olika typer av sängar, och en stil hundsäng som kan vara bättre anpassade till ditt husdjur än andra stilar.

Med en valp, naturligtvis en ser något valpen kommer att växa till. Att kunna tvätta hundsäng är också viktigt eftersom valpar är olycksdrabbade. I allmänhet behöver en liten valp inte mycket dämpning, eftersom hans eller hennes vikt kommer inte vikt ner sällskapsdjur sängen. Sängen bör också vara lätt att komma i och ur, så om det är ett steg in i hundsäng, som i runda typ bör det vara låg.

Om en liten valp kommer att bli en stor hund, en större hund säng är naturligtvis nödvändig. Dämpning bör vara lite fastare, eftersom det kommer att få underhålla tyngre vikter som valp växer. Alternativt kan en vill köpa en billig säng för en valp, och ersätta sängen när valpen är större och är mindre troligt att marken i sängen.

De flesta hundägare leta efter en hundsäng med en tvättbar täcka. Efter en stund en hundsäng kan börja lukta mycket "doggy. " Några vill också samordna de färger hundsäng till ett hem särskilt om sängen är framträdande inför. Det finns faktiskt många täcka stilar. Dock inte offra komfort för stil.

Vissa hundar föredrar att känna sig innesluten i en hundsäng och sängar runt med höga sidor är perfekt. Om en hund tycker om att sova hoprullad, ett rimligt stora runda sängen är oftast perfekt. En större rund säng kan vara perfekt för den lilla hund som tycker om att sträcka ut.

Andra hundar vill ta olika sträckte ut positioner när de sover. De kan också föredra grävande i mjuka lager. Stora, fyllda runda eller rektangulära sängar utan sidor kan vara perfekt för denna typ av hund.

En hund ålder kan också bidra bestämma den ideala sällskapsdjur sängen. Äldre hundar kan vara lite stelare i lederna. De antingen kan dra nytta av en väl stoppad säng, gjorde ett minne skum, eller en uppvärmd hund säng. Dessa alla kan hjälpa till att hålla hunden bekväm under sömnen och det uppvärmda hundsäng som är särskilt bra på att lugnande mindre värk och smärta.

Hundar med tjock lång päls kan hamna lidande i "hund dagar" av sommaren. Om du inte har luftkonditionering kan du köpa en nedkylning hundsäng. Dessa verkligen bidrar till att kyla en hund ner vid varm väderlek.

En del föredrar en hundsäng fylld med ceder, eftersom detta hjälper till att slå tillbaka loppor. Om en katt ibland delar säng, en ceder uppstoppad hund säng bör undvikas. Cedar kan vara farligt för katter, särskilt om små partiklar inandning. De är således inte det bästa valet för hund och hushåll katt.

Med många djuraffärer som nu välkomnar husdjur shopping med sin ägare, det är en bra idé att ta en hyfsad hund med att prova flera olika typer av sängar. Chanserna är din trogna vän hittar en säng som verkar vara en perfekt passform. Också, glöm inte att köpa en liten säng för bilen om hunden reser med dig ofta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.