Hur kan jag skapa en fondvägg i mitt hem?

En fondvägg kan göra en stor förklaring i ett rum genom att ge rummet intresse. En fondvägg kan alla väggar som lockar ögat och du kan skapa en utan målning en detaljerad väggmålning eller syssla med annan sådan tidskrävande och ofta mycket konstnärligt projekt. Du kan lägga till enkla horisontella ränder i färg eller en gruppering av speglar, eller så kan du täcka hela väggen i faux tegel eller spegel plattor för att skapa en fondvägg du kommer att älska.

täcker en stor vägg i spegeln Plattorna kan vara dyrt, men om din budget kommer att hantera det, det är värt att fundera av flera skäl. Spegel absorbent är lätt att sätta upp dig själv och ganska lätt att hålla ren. Fasade spegel kakel ser det bästa och är betydligt dyrare än fasta kanter spegel kakel. Däremot kan en fondvägg av spegel kakel öppna verkligen upp din plats om den del av rummet speglas i det verkar bra att börja med.

Faux tegel kan göra en fin fondvägg och det kan se särskilt attraktivt i rum med trägolv, en tegelsten öppen spis och en persisk-inspirerad område matta. Var noga med att få bra kvalitet, realistiska faux tegel för din vägg. Om du väljer faux tegel som ser uppenbart falska, du ger förmodligen ditt rum en billig snarare än chic look. Om du vill ha ett vitt eller pastellfärgade tegel titta, kan du göra det riktigt billigt genom att köpa en billig faux tegel som fortfarande har en realistisk textur och måla den själv. Det måste dock kunna hålla färg, så du kan prova det någonstans som en liten vägg i din tvättstuga först se hur det kommer se ut.

Mirror grupper kan skapa en fondvägg i varje rum. Till exempel kan du skapa en fondvägg som är attraktiv och dramatiskt genom att full-längd, för rektangulära speglar med en svart ram tillsammans bildar en sänggavel i ett sovrum. Ett enkelt sätt att skapa en fondvägg i utrymmet ovanför en trappa är att välja en klippa färg och sedan hänga en samling av speglar i olika former och storlekar som har den färgen i trim.

Horisontella ränder av färg ser modernare än vertikala ränder, men är gjort i stort sett samma sätt. Noggrann mätning för att hålla raderna raka är det viktigaste här, men du kan göra små krita märken längs väggen som man mäter. Använd målarens maskeringstejp för att lägga ränder. Wide ränder i varierande bredder målade i tre eller fyra nyanser av samma färg kan vara en uppfriskande och slående sätt att skapa en fondvägg i hemmet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.