Hur kan jag åtgärda mönster på Missfärgade Möbler?

Om du har barn eller husdjur i ditt hem, kanske du undrar hur man fixar märken på färgade trämöbler. Lyckligtvis finns det en mängd olika lösningar för kamouflera repor, hack, bucklor och andra smärre missöden möbler. Det kan ta lite av trial and error för att hitta en metod som fungerar för dina behov, men det är en klok investering av din tid om du kan undvika att köpa en helt ny möbel för ditt hem.

För ett snabbt och billigt sätt att fastställa gemensamma möbler problem, RAID ditt barns krita rutan. Leta efter en färg som matchar det målgång i ditt färgade trämöbler, tinar krita i mikrovågsugn eller över ditt kök. Gnid vax på märket och följa med ett lager möbelpolish.

Jod, är vanliga i apotek och apotek, kan också användas för att dölja små repor i målat trä möbler med ett körsbär finish. Gnida det försiktigt i början med en mjuk trasa och låt den lufttorka. Upprepa vid behov tills du har nått en lämplig färg match.

För ljusa möbler, gnugga ytan med ett snitt valnöt eller Brasilien mutter. Muttern naturliga oljor bör vara en ganska nära match den ursprungliga bets. Tan eller naturfärgat skokräm fungerar också bra för kamouflera brister i färgade trämöbler med en ljus yta.

Vatten ringar, oberoende av vilken typ av färgade trämöbler du har, bör behandlas med majonnäs eller vit tandkräm. Bara gnugga med en mjuk trasa tills märket avlägsnas och följer med ett nytt lager vax. Detta hem avhjälpa fungerar bra eftersom ringen är vanligtvis ett tecken på skada i vax och inte den faktiska yta av de färgade trämöbler.

Om någon har spillt vax eller tuggummi på dina färgade trämöbler, försöka härda ämnet genom att kort hålla en is kub insvept i tyg mot underlaget. Använd en plast kreditkort att ta bort skräp och försiktigt gnugga området med extra fin stålull och sprit mineral. När ytan är torr, följ med ett nytt lager polish eller vax för att hålla dina möbler ser ut som ny.

Även om det är smart att hålla heta föremål borta från din färgade trämöbler, kan du ta bort värme varumärken genom att gnida längs korn av den avsluta med en torr stålull tvål pad. För cigarettglöd du prova att använda en pasta av linolja och rottenstone att ta bort stötande varumärket.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.