Hur hittar jag bästa elinstallatörer?

elinstallatörer är särskilt utbildade för att installera elektriska ledningar eller inredning i hem och företag. Om du är involverad i en byggnad eller ombyggnad projekt, är det troligt att du kommer att behöva hitta en kunnig installatör att hjälpa till med ditt projekt. Även om många gör-det-självare komplett stora delar av deras hem remodeling projekt på egen hand, elektriska arbete är en färdighet som verkligen kräver en utbildad professionell.

Elektriska entreprenörer varierar mycket i skicklighet och tillförlitlighet. Med tanke på den viktiga natur säkerhet när det gäller elektricitet är det viktigt att du väljer en installatör som är behörig. När det börjar bli dags att välja en installatör, finns det flera saker som du kan göra för att du får bästa entreprenör för projektet.

Det första steget i att hitta en kvalificerad entreprenör för alla typer av byggprojekt är att be om rekommendationer. Om du känner någon som nyligen har haft ombyggnadsarbetet som utfärdats på deras hem, fråga vilka de används som en installatör, och om de var nöjda med jobbet. De flesta människor är mer än glada att tala om sina erfarenheter, både bra och dåliga.

Om du inte vet någon som har haft de senaste elektriska utfört arbete, måste du kanske välja någon från telefonboken eller på Internet. Detta är inte det idealiska sättet att välja, och det är bara det första steget. Om du behöver välja detta sätt, skriva ned tre till fem namn och telefonnummer av elinstallatörer i ditt område. När du har en kort förteckning över elinstallatörer är det dags att göra in-person intervjuer. Oavsett om du fått namn av elinstallatörer ur telefonkatalogen, eller från vänner, är det fortfarande viktigt att göra din egen forskning. En bra entreprenör är villig att träffa dig för att diskutera ditt projekt utan att du behöver engagera sig i dem, eller registrera någon form av kontrakt. Om de är ovilliga att schemalägga en tid att prata, gå vidare till nästa entreprenör på din lista.

Några viktiga frågor att ställa den elektriska entreprenören är vad hans tidsplan för projektet skulle, om han har erfarenhet av den typ av jobb du föreslår, och om han har avslutat ett liknande jobb i det förflutna. Också fråga hur han förväntar sig att få betalt. Även om det är fullt rimligt att den entreprenör som vill ha del av pengarna i förskott, är en bättre lösning att betala i steg, eftersom varje del av jobbet är avslutad. Aldrig betala för hela jobbet i förskott om det inte är bara ett litet jobb.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.