Vilka små Köksapparater är mest flexibla?

enskilt mest mångsidiga små köksapparater är stativet blandare. Medan brödrostar toast och våffeljärn visa gyllene våfflor, stå blandare kan göra många olika typer av kök uppgifter, med hjälp av bifogade filer som sele motorn på olika sätt.

Pasta
Det brukade vara att man måste skilja små köksapparater för varje typ av uppgift, men detta är inte längre fallet med nyare multifunktion apparater. Förutom att blanda ihop degen i kakor, bröd, pizza, kakor och crusts paj, piskande potatismos, och slå ägg och grädde, litet kök apparaten vi kallar en köksmaskin har ett "Second Life" i världen av pasta. Några stående blandare kommer med bilagor som du kan utnyttja spaken för att platta nudlar, såsom lasagne, spaghetti, fettuccine och ängel hår pasta, tubulär pasta, såsom makaroner och rigatoni, och fylld pasta som kallas ravioli, samt ägg nudlar.

Andra funktioner
nbsp;Om du behöver skiva eller strimla frukt och grönsaker, eller till och med nötter eller ost, finns fästen för det. Detta är den typ av bilaga du kan använda för mandel roving, coleslaw och en kracker och ostbrickan. En särskild bilaga också stammar frukt och grönsaker, vilket är användbart för att förbereda din egen barnmat, bland andra användningsområden.

En livsmedelstillsats kvarn och Kvarnen kan användas för kött-så att du kan göra din egen hamburgare eller korv. Du kan också göra sprider sig, som förberedelser hemlagad jordnötssmör, eller-på en annan skala av saker-paté. Maten Kvarnen kan också användas för att ändra strukturen på hemgjord äppelmos, göra crackermeal, eller att mala nötter.

Ytterligare funktioner inkluderar ett maker glass, en korv stuffer, och en citruspressen, som är ganska rakt fram och avsedd för en sak. Men det kan också vara en mixer och en matberedare, vilket innebär att i stället för tre stora matlagning små köksmaskiner, kan du kanske nöja sig med bara en. Den matberedare kotletter, skivor, strimlor, och puréer, och blandaren piskor och puréer mer likvida innehåll.

Med alla dessa förlängningar av sina vanliga betydelser, kan du se stå blandaren är verkligen mest mångsidiga av små köksapparater.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.