Vilka olika typer av slang tillbehör?

Slangar används för en mängd olika trädgårdsskötsel, landskapsarkitektur, och industriell verksamhet. Slangtillbehör ofta krävs för att slutföra vissa uppgifter. Några av de olika typer av slang tillbehör är ett vatten sprinkler, vatten spruta, slanghållare, slangklämma och slangkoppling.

Trädgård och slangar landskapsplanering ofta används tillsammans med en vattensprinkler att leverera vatten till gräsmattor och trädgårdar. Vattensprinkler finns som en skruvkork fastsättning som cirkulerar vattnet bara när tapp är påslagen. Även timers kan användas, är detta normalt är avsedd som en ekonomisk vattning metod så en enkel manuell avstängning kan användas.

Underground sprinklersystem utnyttja sprinklerdysor som är knutna till längder av slang av PVC-kopplingar. Dessa typer av sprinkler är vanligtvis inställd på en timer och dyker upp från ett rör i nivå med marken till vatten gräsmattor för en viss tid. När vattnet har levererats, pop-up sprinkler huvud retirerar in i röret tills inställd på vatten igen.

Vatten sprutor är en skruvkork slang tillbehör som används vid hand vattning. Den inbyggda spaken pressas att leverera vatten. Vissa sorter innehåller en multi-spray huvud som kan vridas att spraya på olika sätt. Oftast finns det en stråle inställning som sprayer på ett högt tryck i en liten radie och en bäck inställning som sprayer vid ett lägre tryck över en större radie.

Slang innehavare är en annan typ av slang tillbehör används ofta. Detta tillbehör är monterad på sidan av en byggnad och är en oval form ungefär sex till åtta inches djupt. När slangen inte används, är det viras runt slang hållare för lagring, som håller den från att skadas av gräsklippare.

slang tillbehör som en slangklämma behövs också för att täta slangar till en passande. Också känd som en slangklämma, dessa slang tillbehör tillverkade av rostfritt stål med en skruv band på ena änden. Bygeln placeras över slangen och åt med skruven. Dessa används främst för att reglera trycket inne i en slang. Om trycket är för högt, kan slangen lossna, så klämman används för att hålla slangen bifogas.

En slang koppling är en annan av slangen tillbehör som behövs för att hålla slangar fungerande. En koppling kan två slangar som kopplas ihop eller med en annan maskin. Typiskt kopplingen är tillverkad av rostfritt stål och är gjord för att vara lufttät och vattentät. Slangkopplingar ofta används för att ansluta brandslangar till brandposter eller i fabriker där högtrycksslangar används.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.