Vilka olika typer av linoleumgolv kakel?

Linoleum nålfiltsplatta framställs i allmänhet av förnyelsebara material som linolja, trämjöl, en typ av finmalet trä, eller vissa mineraler. Miljövänliga linoleum är ett populärt val bland husägare i hela världen. Det finns i tre grundläggande typer av linoleumgolv bricka: fast kakel, tryckta plattor och sammansatta plattor.

Solid plattor har ett naturligt utseende på grund av att de inte innehåller så mycket plast som tryckta och sammansatta plattor. Dessa plattor är tillverkade genom gjutning harts, vilket ger den slutliga plattan ett estetiskt tilltalande utseende. Dessa plattor har ofta inläggningar abstrakta mönster att de flesta husägare njuta, men mönster kan variera från bolag till bolag.

Tryckta plattor skapas genom ett lager process, som bidrar till det övergripande utseendet på plattan. Dessa plattor finns i flera färger, former, storlekar och mönster, inklusive faux trä, läder och stuckatur. Tryckt linoleumgolv kakel är ofta lättare att installera än andra typer av plattor och några av dessa plattor även levereras med självhäftande rygg.

Composite plattor vanligtvis inte används på åldringshem, även om de är perfekta för industriområden. En hårdare yta gör sammansatta plattor hållbara och slitstarka, vilket är nödvändigt insidan av en industriell utrymme. Design-vis, dessa plattor är oftast fast i färg, även om många olika färger är tillgängliga för konsumenterna.

Att välja rätt kakel linoleumgolv för ditt utrymme är bara en fråga om att ta en närmare titt på varje typ av kakel. De flesta konsumenter omedelbart dras till en platta mönster över en annan. Om du letar efter linoleumgolv kakel som innehåller en intressant abstrakt mönster, kanske du vill titta på fast plattor. Å andra sidan, tryckt plattor är bra för att skapa en unik look.

Linoleum nålfiltsplatta kan köpas online eller i varje hem förbättring butik. Även om du kanske kan få ett bättre pris när de handlar på Internet, är det starkt rekommenderat att golvplattor köpas personligen. På så sätt kan du bestämma den verkliga känslan och utseendet på en bricka innan köp.

Till skillnad från andra typer av golv, linoleum golvplattor är relativt lätta att installera. Även en entreprenör kan vara nödvändigt när det gäller konstigt formad golv, kan de flesta husägare effektivt installera denna typ av tegel utan hjälp av en entreprenör. För att underlätta, leta efter brickor som har klibbiga ryggar-dessa är lättast att installera. Annars se till att din plats helt är kartlagt före montering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.