Vilka olika typer av Folding vindstrappan?

Folding vindstrappan finns i fyra grundläggande typer. True fällbara vindstrappan gånger i tredjedelar och är monterade på vinden luckan. Man kan också välja att försvinna trappor, vilket inte lägga sig alls, men glida in i vinden längs monterade skenor. Det finns dragspel trappor att utvecklas på sina gångjärn på båda sidorna av varje stegpinne. Slutligen finns det teleskopiska trapporna, som drar ut en ringde segment i taget. Alla typer av falsning vindstrappan finns i förmonterade kit som lätt kan installeras i nästan alla vinden entré.

Folding vindstrappan är gemensamma för många hushåll och kan göras av trä eller aluminium. Denna typ av vinden trappan ligger i en vinkel på 64 grader, vilket är i samma vinkel som en målare stege. Fällbara trappor typiskt gånger på två gemensamma platser, fördelade ungefär tre stegpinnar isär.

Disappearing trappor anses fortfarande vara fällbara vindstrappan, trots att de egentligen inte lägga sig. Istället de glider längs ett spår monterad på vinden luckan. Spåret gör att stegen kan glida upp på vinden. När luckan är stängd, den försvinnande trappor vila på golvet i vinden och på toppen av luckan, istället för att vila på luckan ensam.

Disappearing trappor kan komma med räcken, något som ses sällan på traditionella fällbara vindstrappan. De vilar också i en vinkel på 50 till 57 grader, vilket är närmare vinkeln på en standard trappa. Aluminium och trä är de vanligaste materialen som används för att göra denna typ av trappa.

dragspel pull-down trappan finns i stål eller aluminium. Eftersom dragspel trapporna måste ha gångjärn i varje slitbanan är trä inte ett praktiskt material. Dragspel trappor gånger vid varje slitbanan, ungefär som en Torkställ för kläder. De kan utvidga och låses på plats, oavsett längden från golv till tak, vilket gör dem mångsidigt för många tillämpningar.

När komprimerade helt, dessa trappor passa väl in på vinden luckan. Precis som försvinner trappor kan dragspel trappor innehålla en ledstång. De metallstomme är målade och kan köpas i många färger.

Teleskopisk trappor, ibland kallade teleskopiska stegar, består av cirka åtta segment, där varje segment innehåller en enda ringt. Stegpinnarna passar en inuti en annan som satsbord, så att hela trappan glider upp på vinden rymden. Den teleskopiska stege monterad på vinden taket, snarare än på luckan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.