Vilka olika typer av Attic lucka?

Nästan varje hus har en vind, och med det, en dörr vind tillgång. De typer varierar från den gemensamma vinden luckan, ibland med nedrullningsbara trappan, till knä-väggen dörren. Mest vinden dörrar levereras med huset, men att ändra typ för att passa husägare föredrar oftast ett alternativ.

Den enkla vinden kläcks, även kallad en ventilationsluckor hål, är ganska vanlig i hemmen. Det är en löstagbar del av taket som är typiskt i form av antingen en rektangel eller fyrkant. För att komma åt vinden har husägare helt enkelt att driva upp på detta tak utstansade och flytta den åt sidan. När vinden luckan är ur vägen, kan en stege användas för att komma in i området.

Vissa bostäder kommer installeras med en pull-down trappan vinden luckan. Denna typ av dörr är fjäderbelastade så att när dörren är pressat, och en närliggande sladd är utdragen kan trappan komma lätt ut. Trapporna är oftast gjorda av antingen metall eller trä, och vik upp lika lätt som de utfällbara. Denna typ av vinden luckan ser ut ungefär så enkel vinden luckan, men är mer bekväm i att stegen redan har byggts in

knä-vägg dörr är ett annat vanligt sätt att komma åt vinden. Det är oftast placerad i höjd med mitten på en kort, vertikal vägg snarare än på ett tak. Denna typ av vinden luckan är normalt återfinns i ett litet rum på den översta nivån av huset, som kan användas som ett loft, lagerlokaler eller sovrummet. Taket i rummet är vanligen sluttande.

Ett bekymmer med någon vind luckan är mängden isolering. Oavsett vilken typ av dörr på vinden har många hus förlorar värme genom området. Av detta skäl rekommenderas att alla vinden dörrar vara utrustad med någon isolering, t. ex. gummilister och skum ombord. Metoden för att lägga till sådan isolering stöd varierar beroende på dörren typ.

En annan fråga att göra när man tänker på vinden dörrar är nivån på säkerheten. En husägare kan lägga till ett lås för att någon form av vinden dörren. I själva verket är detta föreslås för dörrar på ytterväggarna i både kontorsbyggnader och bostäder. Många människor inte inser enkel tillgång till sina ägodelar som en vind kan erbjuda, som gör inlärningen om dörren alternativ rekommenderas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.