Vilka olika typer av Attic Dörr isolering?

Det finns tre huvudsakliga typer av vinden dörr isolering: gummilister, fast skum ombord, och glasfiber batt isolering. Dessa typer av isolering används vanligen i kombination med varandra för att skapa en ordentlig tätning och grundlig stoppning. Kombinationen en husägare väljer bör baseras på var vinden ligger, vilken typ av dörr har det, och platsen för huset.

gummilister används för att blockera läckage kring fönster och dörrar. Självhäftande skum gummilister är ett av de enklaste typer av gummilister att gälla, och är ofta att föredra för vinden dörr isolering. Det är oftast tillverkade av stötdämpande poly skum svamp och har en självhäftande baksida.

I vissa fall, särskilt när ett permanent tätning krävs, kommer fogtätning används i stället för gummilister. Detta är vanligast på vindar med nedrullningsbara trappan. Akryl latex fogtätning används ofta som ett allmänt ändamål tätningsmedel, eftersom det sticker väl till trä.

Styva skum ombord, ibland kallade styva isolerade folie, vanligen tillverkad av polystyren, polyisocyanurate eller polyiso och polyuretan. Dessa är stela, fasta paneler av isolering som kan användas på nästan alla delar av ett hem. I många fall är styv cellplast styrelsen placeras direkt mot insidan av dörren för att minska värmeförlusten.

Batt isolering kommer i rullar eller mineralullspackningarna, och är den vanligaste typen av isolering. Det är i allmänhet består av flexibla fibrer eller glasfiber, men andra material finns tillgängliga. Glasfiber mineralullspackningarna är oftast att föredra för vinden isolering.

Placeringen av din vind kommer att avgöra vilken typ av om-någon-vinden dörr isolering bör användas. Ett garage vinden kanske inte behöver isolering alls, medan en vind som läcker luft genom en garderob eller hall bör skyddas för effektivitet och komfort. Den typ av vinden dörr isolering väljs kommer också att bero på R-värdet som utsetts för din del av landet. R-värdet anger isolering motstånd mot värmeflödet. Naturligtvis kommer platsen för din vinden har också en inverkan på R-värdet är nödvändigt.

Det finns flera allmänna bestämmelserna i vinden dörr isolering, som varierar beroende på vilken typ av dörr. En lucka behöver oftast gummilister, två lager skum ombord, och batt isolering ovanpå. Nedrullningsbara trappor bör drivna eller väder strippad att stänga luckor, sedan en låda av styv cellplast ombord toppad med batt isolering bör placeras på toppen av trappan ramen. För knä-vägg dörrarna, bör dörren förseglas med väder striping innan fast skum styrelse fastställs till vinden sidan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.