Vilka är fördelarna med ett solvärmesystem?

Solvärme gång ansågs området för träd-huggers och hippies, men eftersom tekniken förbättras och utbildning öfverflödar, fler familjer och företag inser fördelarna med att installera ett solvärmesystem i sina byggnader. Solvärme, eller värme från solen, kan utnyttjas på olika sätt att minska konsumenternas uppvärmningskostnader och skapa en förnybar energikälla som har mindre påverkan på miljön. Ett solvärmesystem intygas av US Department of Energy's Solar Rating och certifiering Corporation (SRCC) kan också öka ett hem värde. På vissa ställen kan energibolagen köpa några av de utnyttjas energi, faktiskt tjäna pengar för husägare.

De flesta solvärmesystem använder någon form av en solpanel. En panel är placerad på hus eller egendom och samlar solens energi, som sedan överförs med hjälp av ett individuellt anpassade system för att värma huset, beroende på att bygga av solpanelerna modellen. Solar värmare kan vara enkla eller komplexa, och det finns så många sorter att det skulle vara svårt att täcka dem alla. Vissa system, särskilt de med vätska för att innehålla solenergi, lämpar sig för varmt klimat bara där minusgrader är inte en faktor. Ganska många solvärmesystem görs för alla miljöer.

ett solvärmesystem är avsedd att vara underhållsfritt, och ett solvärmesystem är en ganska enkel gör-det-själv-projekt. Panelerna är enkla att installera, och en solfångare kräver väldigt lite eftertanke när det är installerat. Nästan alltid är ett solvärmesystem avsedda att vara i livet i byggnaden, så medan den ursprungliga investeringen kan kosta så mycket som $ 5. 000 dollar (USD), den ursprungliga investeringen slutligen betalar sig i gas-och elräkningar som kan minskas med så mycket som 40 procent per år. Förutom gör-det-själv-planer, många företag erbjuder också full installation planer som erbjuder mer vägledning.

Många regeringar stöd solvärmesystem program, och bidrag kan vara tillgängliga för att betala för installation i privata hem eller företag. Bygga och regler varierar beroende på plats, så det är bäst att tala med en lokal tjänsteman till räkna ut om du installerar ett solvärmesystem är acceptabelt för den enskilde konsumenten befinner sig. Det är också klokt att tala med lokala energileverantörer att ta reda på om de erbjuder rabatter eller energi återköpsprogram för konsumenter som använder ett solvärmesystem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.