Vilka är fördelarna med en halogen Flood Light?

När avgöra vilken typ av utomhusbelysning att använda, kan många människor vill forskning fördelarna med en halogen översvämning ljus. Denna typ av belysning, medan motsvarande glödlampa belysning, är annorlunda i ett antal olika sätt. Att förstå dessa skillnader och utnyttja dem inte bara kan ha en inverkan på de totala belysning design, men också möjligen även hjälpa till med kostnaderna.

Ljuset halogenlampor översvämningar är ett bra alternativ för de som är intresserade utställningsmonter landskapsplanering på natten eller för dem som behöver belysning för säkerhets-eller säkerhetsskäl. Det är en mycket mångsidig bakgrund som har testats under rigorösa förhållanden och verkar prestera lika bra som någon annan liknande typ av ljus. I själva verket, på sätt och vis den presterar bättre.

En av de största skillnaderna mellan en halogen översvämningar ljus och en vanlig glödlampa är den typ av strålande vitt ljus halogenljus har kapacitet att producera. Detta är ofta varför det är ett populärt val för dem som vill visa upp färgerna i en naturlig typ av belysning, som de var tänkta att se. Vidare halogen översvämning lampor är bra val för parkeringsplatser, eftersom de kan ge en god kvalitet, genomträngande vitt ljus.

En lätt halogenlampor översvämning kan vara mindre underhåll än mer traditionella lampor också. Den volframglödlampa som kommer med ljuset kan varar betydligt längre än trådar som finns i glödlampor. Således, särskilt för ljus parkeringsplats, det finns inte lika ofta av ett behov av att gå upp och byta glödlampor. Detta kan inte bara bidra till att minska kostnaderna för lökar, men också på kostnaderna för att hyra någon att ersätta dem. Vanligtvis, om en lampa slocknar är det företagets fördel att ersätta dem alla, om de alla få liknande användning.

Ljuset halogenlampor översvämningar är också ett populärt val för säkerhet belysning, men kanske inte så bra för rörelse ljus. Ibland kan en halogenlampa ta en stund att värma upp på grund av den höga temperaturen som måste genereras innan glödtråden börjar glöda. Motion ljus måste komma på nästan omedelbart för att vara effektiva. Det finns dock vissa halogen översvämning lätta produkter som utformats speciellt för detta syfte, så deras ljus-up gånger avsevärt minskar. Därför är det viktigt att se något eget ljus som är gjord av halogen översvämningar ljus är utformad för att värma upp och ge ljus snabbt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.