Vilka är fördelarna med en bärbar gasgeneratorer?

Bärbara gasgeneratorer är ett av de enklaste sätten att behålla någon form av backup kraftkälla i hemmet såväl som på arbetsplatsen. Finns i flera storlekar, kan den bärbara generatorer också användas i flera olika scenarier, så länge som bensin eller naturgas är tillgänglig för verksamheten. Här är några av fördelarna med att hålla en bärbar gasgeneratorer till hands.

för villaägare, portabla elverk är ett utmärkt sätt att hålla hushållet igång när leverans av elektrisk ström misslyckas av någon anledning. Oavsett om det beror nedskjutna kraftledningar eller ett avbrott i tjänst på grund av väder och vind, den bärbara gasgeneratorer kan startas, ansluten till hushållets ledningar, och hålla viktig utrustning såsom frysar, luftsystem och kylskåp funktionella tills strömmen kommer tillbaka . Det betyder att ingen dålig mat att kasta bort senare, samt att hålla inne i hemmet bekväma även om vädret utanför är mindre än inbjudande.

Eftersom det är möjligt att köpa en bärbar generator i flera storlekar, kan husägare välja en enhet som är tillräckligt stor för att leverera en riklig mängd ström på nästan vilken storlek hem. Många bärbara gasgeneratorer modeller är tillräckligt små för att lagra med lätthet i garaget, källaren eller en lagerbyggnad. Eftersom de flesta modeller är monterade på hjulen, flytta dem på plats är en relativt enkel uppgift. Detta kan vara en stor fördel när det finns ett behov av att inleda en reservkraft snabbt.

Företagen kan också dra nytta av att hålla en bärbar gasgeneratorer eller två på hand. De flesta kontor nätverken finns en kort period av reservkraft för att förhindra att system från att krascha när ett strömavbrott inträffar. Eftersom det tar relativt liten ansträngning för att flytta en eller flera generatorer på plats och förse nätverket med kraft, är inget arbete förlorades till följd av produktionsstopp och anställda kan fortsätta att arbeta. Ett strömavbrott inte längre innebär en förlust i produktivitet för kontoret, så länge generatorn kan hålla igång.

Samtidigt som de bärbara gasgeneratorer som använder bensin som bränsle är ett mycket populärt alternativ kan konsumenterna anser också två andra alternativ: diesel och propan. En bärbar diesel generator kostar lite mer än en traditionell bensindrivna modell. Men bärbara diesel generatorer tenderar att vara mer bränslesnåla och mindre benägna att kräva så mycket underhåll. Ändå de dieselmotorer brukar släppa ut mer rök och är i allmänhet starkare än de gasgeneratorer.

Ett annat alternativ är en bärbar generator som körningar med naturgas. En bärbar gasgeneratorer som körs på propan kommer sannolikt att vara lite mer bränsleeffektiv än en bensin modell, men kommer inte att generera illaluktande rök som är förknippade med vissa dieselmotorer. Men att hitta bränsle för generatorn kan vara lite svårare än att trygga bensin, en faktor som skulle kunna göra generator mindre användarvänlig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.