Vilka är fördelarna för rullande Regeringen Hyllor?

ett populärt inslag i nya och ombyggda kök är tillsats av rullande skåp hyllor. Det är hyllor som är upphängt i ett rullande mekanism som gör att de kan rullas ut halvvägs, vilket ger den person lättare tillgång till objekt som lagrats i ryggen än med traditionella, fasta hyllplan skåp.

Standard djup för kök bänkskivor och skåp är ca 24 inches (60 cm). Detta innebär att varor lagras på baksidan av skåpen kan vara mycket svårt att nå, särskilt på den nedersta hyllan. Utrullning skåp hyllor försök att lindra problemet genom att sätta hyllorna på ett spår med rullar. Därför är den största fördelen med rullande skåp hyllor att de gör det lättare att nå poster, vilket är speciellt användbart när du lagar mat eller sätta rätter bort.

En annan typ av praktiska hyllor som ofta används är hörnskåp känd som en lat Susan. Detta är en stegvis, rund hylla placeras i ett hörn för att utnyttja den extra skåp utrymme där. En lat Susan är också ett rullande enhet som snurrar så att varor på baksidan kan nås, vilket gör att det utrymme som skall användas utan att ex svårt att få till.

Det finns några nackdelar med rullande skåp hyllor. Först och främst, i många fall den nedersta hyllan, som vanligtvis är basen i skåpet, står stilla. Därför sällan använda saker behöver lagras på den nedersta hyllorna, vilket begränsar bekvämligheten med denna typ av hyllor. Också, på grund av den rullande mekanism dessa skåp inte kan bära lika tungt som ett säkert monterad stationär hylla, som kan användas för att begränsa det lagringsutrymme du får ut av ditt kök skåp.

Dessutom betyder de rörliga delarna i den rullande mekanismen en större risk för kanslierna att brytas sönder eller behöver repareras, särskilt i ett hushåll där de används mycket ofta eller när totalvikten överskrids. Kombinerat med större kostnader för inköp och installation, rullande skåp hyllor kan vara betydligt dyrare än vanliga stationära kök hyllor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.