Vilka är de olika typerna av sheetrock Reparation?

Även känd som gipsskiva eller gipsvägg, är inne i väggar i de flesta moderna hus av sheetrock ®. Som en följd av detta är sheetrock ® reparera ganska vanliga. Det finns två grundläggande typer av reparationer för problem i drywall utseende. Små hål kan repareras med hjälp av föreningar eller förening tillsammans med en patch. Större reparationer medför att ta bort den skadade delen och ersätta den med en ny bit drywall.

sheetrock ® är USG Abp: s registrerade varumärke namn för väggplatta. USA Gips Company, numera ett dotterbolag till USG Corporation, uppfann väggplatta för kommersiell produktion runt 1916. Före denna tid, de flesta väggar utnyttjas smala horisontella band av trä, som kallas ribbor, som omfattades i lager av gips. Denna process var mödosamt, och det tog en expert för att tillämpa plåster på rätt sätt. Uppfinningen av drywall tillåtet för snabbare och enklare installation och enklare reparationer, samt bidra till att förhindra spridning av bränder från rum till rum.

sheetrock ® är en typ av gipsskivor tillverkade av ett lager av gips mellan två tunga exteriör pappersark. De flesta tak och väggar använder denna typ av gipsskiva konstruktion. Det papper lager på utsidan är tjock, men ändå lätt kan punkteras. De ugnstorkade gips interiör smular lätt när penetreras. Medan Gips är relativt robust, slammed en dörrhandtaget till den lätt kan orsaka skador.

Gips förening, även kallad gemensam förening eller lera, är en tjock gips-liknande material. Denna förening används för att nivån fördjupningar som gjorts av spikar eller skruvar när hängande på sheetrock ®, samt att gå med i sömmarna av arken. Använda ett ludd teknik, är den förening som tillämpas i tunna skikt och normalt slipas lätt efter varje lager.

Mycket små hål, som de lämnade av en spik eller skruv, reparation oftast lätt med hjälp av drywall förening. Lager av föreningen tillämpas tills hålet är tillräckligt fylld och smidig. Den smidigare föreningen befjädrade över reparationen, desto mindre slipning krävs. För sheetrock ® reparation av hål som är större än 1 tum (2,54 cm) är det bäst att ha någon form av stöd till förening. Sheetrock ® reparationssatser finns som innehåller sammansatta samt någon typ av drywall lapp, oftast nät eller metall, att jämna sammansatta över.

Större sheetrock ® reparera hålen kräver lite mer uppmärksamhet. I de flesta fall kommer en ruta runt det skadade området kan brytas, och en ersättning del av sheetrock ® kommer att mätas och skuren för den platsen som behöver repareras. Den nya sektionen kommer troligen att behöva en trä för att hjälpa hålla den säkert på plats. Kanterna på ersättning bit sedan planade det befintliga väggen med drywall inhägnad, lämnar den släta ytan redo för att återhämta sig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.