Vilka är de olika typerna av propan apparater?

Propan har vunnit i popularitet sedan den gröna rörelsen påbörjades i slutet av 1990-talet. Sedan dess har propan apparater expanderat i sin produktion och användning. Hem värmesystem är de främsta användarna av propan i hemmet, medan spisar, grillar, kylskåp och frysar är bland de mest populära propan apparater.

Propan är en av de renaste-bränning bränslen som finns tillgängliga. Det lagras i tankar utanför hemmet eller i stora underjordiska tankar för kommersiella ändamål. I uppvärmning situationer är propan kan leverera upp till en 96% verkningsgrad rating, vilket innebär att för varje US Dollar (USD) använd för propan, $ 0. 96 dollar omvandlas direkt till energi.

Propan kan användas för att värma både luft och vatten. Propan apparater för uppvärmning av vatten ger samma effekt som sina elektriska motsvarigheter för ungefär hälften av energikostnaderna. Det gör dem populära inte bara ett grundläggande vattenbehov, men för användning med simbassänger och spa också.

Naturgas-run apparater kan omvandlas till propan apparater och vice versa. Det gör en bekväm situation för de som väljer att genomgå en omvandling hem energi från naturgas till propan. Om apparater som en spishäll eller ett område som redan körs på naturgas, en enkel omvandlare kit kan spara kostnaden för ny utrustning.

Matlagning ytor är bland de mest populära propan apparater. Jämfört med el, propan eller gas spisar och cooktops kan leverera en snabb uppvärmning som kan justeras med en enkel vridning av ratten i stället för att vänta på värmen för att bygga eller försvinna. Överföringen av propan gör det en utmärkt energikälla för grillar som finns utanför hemmet och inte har direkt tillgång till lagringstankar.

Cooling propan apparater har blivit allt populärare. Kyl-och frysskåp finns att ansluta direkt till en propan linje istället för standard elektriska. En annan ständigt få apparaten är en kombination tvättmaskin och torktumlare för kläder. En maskin gör båda funktionerna, minskar utrymme behandling samtidigt med små mängder vatten. För dem som är intresserade av bevarande, är detta ett intressant alternativ.

Propan apparater är inte alltid billigare i drift att elektriska sådana, även om vissa tror det. Till exempel propan kylskåp förbrukar cirka 1 lb (0,43 kg) av propan per dag. Det finns £ 4,25 (1,93 kg) på en gallon (3,79 liter) av propan, så en gallon (3,79 liter) skulle pågå i ungefär fyra och en halv dagar. I jämförelse, bränner en genomsnittlig Energy Star ® elektriska kylskåp 1,6 kWh.

År 2008 var det nationella genomsnittliga kostnaden för bostäder propan $ 2,22 US-dollar per gallon, medan den genomsnittliga kostnaden för bostäder elektriska var $ 0,11 per kWh. Med hjälp av dessa medelvärden, en El-kylskåp skulle kosta ca $ 5. 28 dollar för att köra per månad, medan en propan en skulle kosta $ 14,80 USD för samma period. Eftersom dessa medelvärden visar kan uppfattas besparingar i miljökostnaderna inte alltid stämmer med den monetära besparingar, särskilt med kostnaderna fluktuationer av bränslen i hela olika regioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.