Vilka är de olika typerna av Chimney Supplies?

flesta skorstenar kräva någon form av underhåll. Vanligtvis kan de flesta husägare utföra skorsten underhåll själva så länge de har rätt skorstenen leveranser att göra jobbet. Att anställa personal att göra arbetet kan ett annat alternativ. Oavsett vilket är det bra att känna till skorstenen leveranser som är tillgängliga för att hålla skorstenar i toppform.

En skorsten tak täcker upp i en skorsten för att förhindra att fåglar och andra djur från att komma in i strukturen . Det kan också stoppa regnet från att komma in genom skorstenen öppningen. Skorsten mössor varierar i former och storlekar för att rymma skillnaden i skorstenar. De kan monteras från utsidan att erbjuda den mest skydd, monterade i toppen, eller helt enkelt fäst strax ovanför den övre skorstenen kakel. Caps kan köpas i butiken eller har gjort egna, och också ofta kallas skorsten kronor.

Skorsten spjäll arbeta på liknande sätt som en keps. I själva verket är de två kombineras ofta i en produkt. En dämpare är en justerbar platta avsedd att stoppa eller bromsa flödet av konditionerat eller med uppvärmd luft genom skorstenen. Precis som en keps, är placerad på toppen av skorstenen, och kan öppnas eller stängas efter behov. Till skillnad från en mössa, en skorsten spjäll placeras i skorstenen i stället för att monteras runt toppen.

En lista över skorstenen leveranser skulle inte vara komplett utan att nämna en skorsten liner som skyddar hem från värmen som genereras vid spisen. En lera liner är vanligt eftersom det är billigt och hållbart, men det rekommenderas inte för användning med gas spisar. En cast-in-plats liner är gjord mestadels av cement och är fast installerade i en skorsten, bidra till att förbättra konstruktionens livslängd. En metall skorsten liner som är tillverkad av aluminium kan endast användas med viss gas spisar, medan rostfritt stål liner kan användas med alla typer. Metal liners bör inte användas med öppna spisar och ofta behöver isoleras för ökad säkerhet.

Skorsten leveranser kan vara dekorativ och funktionell. En Chimney Pot är ett exempel på detta, eftersom det minskar rök, block regn, och ökar ventilationen till spisen samtidigt som du tittar tilltalande. Skorsten krukor finns ofta på medeltida strukturer, men många husägare som vill ha en antik variant på deras moderna hus väljer detta lergods kruka över en typisk mössa eller spjäll.

De flesta skorstenen leveranser inte bara hjälper till att hålla ute vilda djur och dåligt väder, men också att behålla dyr villkoras eller uppvärmd luft. Att välja en viss produkt kan även ändra utseende på en skorsten. Av detta skäl, i vetskap om produkter som finns tillgängliga är i allmänhet en bra idé.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.