Vilka är de olika typerna av Basement Flooring?

tanke på antalet använder en källare kan ha bör det inte komma som någon överraskning att det finns mängder typer av golv tillgängliga. De vanligaste typer varierar från enkla konkreta och laminat till kakel och matta. Det slutliga beslutet om vilken typ av källaren golv har är ofta beroende av både budget och förväntade användning av rummet.

En av de vanligaste typerna av källaren golv är konkret. Husägare som använder sina källare i första hand som ett lagringsutrymme normalt använder betong eftersom det är allmänt billigt och hållbart. Det kan se tråkigt att vissa, men det kan målas olika färger för att lägga till originalitet.

Om källaren ska användas ofta, som ett spel rum eller kontor kan till exempel mer attraktivt golv rekommenderas. Hardwood laminat är ett populärt val eftersom det kan göra utrymmet ser mer beboelig samtidigt som den är hållbar. Denna typ av källaren golv behöver lite mer omsorg än konkreta. Även om det anses mest resistenta mot fukt byggs upp, en viss ventilation rekommenderas eftersom mögel kan fortfarande visas efter några år.

Vissa husägare föredrar keramiska plattor som sin källare golv. Det ser oftast bra som många typer är intrikata mönster. Det hjälper också att skydda golvet mot fukt uppbyggd. Kakel rekommenderas inte om tunga föremål ska dras eller lagras i området, men en positiv egenskap är att trasiga plattor vanligtvis lätt kan ersättas.

Om källaren kommer att användas som ett sovrum, sällskapsrum, eller gästrum, kan matta lägga till en mjuk, mysig känsla. Normalt bör mattan inte installeras direkt ovanpå betong, men i stället ovanpå laminat eller kakel. Detta beror på att mattan är benägen att fukt byggs upp, mer än de andra typerna av källaren golv. Även om det inte är installerat direkt på betong, husägare som vill ha matta normalt behöver ha en avfuktare i rummet, särskilt om de bor i ett fuktigt klimat.

Det finns också tillfälliga källare golv som är oftast billigare och mindre permanent än andra typer. Detta kan vara ett bra alternativ för människor som inte planerar att stanna i hemmet för länge, eller hyresgäster som inte vill lägga sina pengar i sin hyresvärd hus. Denna typ omfattar linoleum, som kommer i en rulle och kan kryssade ner. Gummi eller skum mattor är också användbara genom att de oftast både vattentät och tillfällig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.