Vilka är de olika metoderna för Termite Detection?

Även om många människor tror att det enda sättet att avgöra om ett hem är angripna av termiter är att uppmana professionella tjänster, är det faktum att någon kan leta efter ett par kontrollampa tecken tyder på förekomst av en termit angrepp. Dessa enkla metoder för att termit upptäckt användes ofta dagarna före skadedjurskontroll tjänster en naturlig del av hemmet underhåll. För det mesta, dessa metoder för termit upptäckt är beroende av användning av både bild och ljud för att identifiera förekomst av termiter.

Ett av de enklaste sättet att termit upptäckt är att göra en återkommande kontroll av området direkt runt utsidan av hemmet. När termiter förekommer, det finns en god chans att ett fint pulver som liknar sågspån kommer att finnas på olika ställen i närheten av en yttervägg. Beroende på svårighetsgraden av angrepp kan det också finnas små mängder av pappersmassa blandas med sågspån. Även om det finns andra skadedjur som kan orsaka detta fenomen, är det en bra idé att ringa en skadedjursbekämpning professionell och har utfärdat behandlas så snabbt som möjligt.

En annan metod för termit upptäckt förlitar sig mer på ljud än synen. Som termiter börjar äta i träkonstruktioner kommer försvagade strukturen i träet orsaka golv knaka med mer frekvens. Väggar som är angripet av termiter kommer också att ett ihåligt ljud när slog till. Tyvärr är det många som tillskriver dessa förändringar i ljud till reglerandet att strukturer tenderar att göra under åren, och inte kalla en termit insektsdödaren tills en betydande skada har skett.

En proaktiv metod för termit upptäckt innebär att göra en personlig inspektion runt golvplankorna och träslöjd på en regelbunden basis. Tillsammans med avlyssning för att se om skogen ger ett ihåligt ljud, är det också en bra idé att leta efter vad som verkar vara hål i ytan av varje typ av trä som arkitektoniska element i hemmet, inklusive gjutning längs taket eller skenor stol. Åtminstone, inspektioner av denna typ bör ske på våren och hösten varje år, även om en kvartalsvis inspektion är ofta en god idé i områden som åtnjuter varmare väder under hela året.

För villaägare som inte känner sig kompetenta att utföra sina egna termit inspektioner, upphandlande sig av en termit inspektör är en bra idé. Inspektören kan använda modern utrustning för att hantera processen för termit upptäckt, få en uppfattning om omfattningen av och göra det möjligt att planera en effektiv metod för att utrota skadegörare. Villaägare kan ofta upprätta löpande avtal med inspektörerna att göra en halvårsvis eller kvartalsvis inspektion för ett fast belopp per kalenderår.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.