Vilka är de bästa tipsen för Varmvattenberedare installation?

Varmvattenberedare installationen är en ganska utmanande uppgift som kräver endast ett fåtal verktyg. Varmvattenberedare kan köras med gas eller el. När du installerar eller byter ut en gammal varmvattenberedare, är det viktigt att beakta den typ av tjänst som är tillgänglig i hemmet och vilken typ gör det bästa bemärkelse ekonomiskt. Andra faktorer att tänka på innan köp av varmvattenberedaren sig är om en stor kapacitet varmvattenberedare är nödvändigt för apparater som t. ex. en diskmaskin eller jetted badkar eller om hemmet elektriska systemet kan hantera den extra watt-tal för en större varmvattenberedare.

Elektrisk vattenvärmare installationen kan ta allt från två timmar till 45 minuter-beroende på skicklighet nivå av installationsprogrammet. Det första steget innan du börjar processen är att stänga av el. Efter den gamla varmvattenberedaren avlägsnas, ställa in den nya varmvattenberedaren på plats. En snickares nivå kommer att vara användbar för att försäkra att det är nivån. Shims, antingen plast eller trä, är ett bra sätt att på det.

Sedan i slutet av det kalla vatten pipa, svett löda avstängning ventilen. Detta kan göras med en gasolbrännare. Ett block av trä är ibland vara till hjälp vid frånkoppling ventilen medan den löds. Det är viktigt att ventilen är i öppet läge när lödning. I huvudsak smälter gasolbrännare metallen så att de två bitarna blir ordentligt fastsatt.

Så, ta det kalla och varmvattenberedare beslag värme fälla och vira trådarna med Teflon ® tejp eller rock trådar med röret förening. När detta steg är avslutat, är det möjligt att fästa montering i kallt och varmt vatten inlopp-den blå montering går på det kalla vattnet inlopp och den röda montering går på varmvatten inlopp. Efter beslag är på plats bör de dras åt med en skiftnyckel.

Vattenförsörjningen måste installeras nästa-flexibla dem som vanligtvis krävs i registret, särskilt i områden som har jordbävningar. Enkel ansluta röret vatten från röret springa till varmvattenberedaren. Sätt sedan på de viktigaste avstängning och öppna ventilerna. Kör vatten från alla kranar i huset tills vattnet flyter utan sprutar. Nästa, stänga av kranar igen i huset.

Slutligen, ta bort den elektriska tillgång plattan och anslut elförsörjning enligt instruktionerna varmvattenberedare. Ställ in termostaten på elektrisk vattenvärmare till 120 ° till 125 ° Fahrenheit (48,8 ° till 51,6 ° C). Fyll tanken tills blandaren flödar. Det är mycket viktigt att ha tanken full med vatten innan strömmen slås på, eftersom de delar kommer att brinna ut och förstöra enheten om de utsätts för luft. När tanken är full, slå på strömmen och tryck på återställningsknappen på panelen. Elektrisk varmvattenberedare installationen är klar.

Gas varmvattenberedare anläggning kan vara en måttligt krävande uppgift. Det kan dock vara mycket farligt. Om installerats felaktigt, kan kolmonoxid läcka ut i hemmet och tyst döda alla som de sover. I allmänhet förutsätter gas varmvattenberedare anläggning ett gasförsörjning, en kallt vatten, och en skorsten till avlägsna dödliga gaser. För de individer som känner att de är upp till uppgiften, det kan allt från 45 minuter till 2 timmar att slutföra installationen.

När den gamla varmvattenberedaren har tagits bort och linjerna vatten och gas avgaserna utlopp har tagits bort, är det dags att ställa in den nya värmaren gas, vatten levelly på plats. I likhet med elektrisk vattenvärmare, linda värme fällan montering trådar med Teflon ® tejp och lägga dem i kallt och varmt vatten vikar. Röret längder måste då vara ansluten till enheten och vattenförsörjning-dessa kan precut på de flesta butiker hem förbättring. Slutligen ansluter linje gasförsörjning. Efter att gasen har anslutits och i de ledningar som har skärpts, gasförsörjning ventilen kan slås på och brännaren måste vara påslagen-antingen med en tändsticka eller grilla ljusare eller en ny pilotless tändning tryckknapp system. Gas varmvattenberedare installationen är klar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.