Vilka är de bästa tipsen för Basement Design Idéer?

Turning en källare utrymme till ett extra rum är enkelt att göra med några stora källare designidéer i åtanke. Det första steget mot att skapa en beboelig källare utrymme är att kontrollera lokala byggnad riktlinjer. De flesta lokala byggnad avdelningar har fastställt standarder om storleken för en källare tak. För att skapa en beboelig plats, din källare tak måste placeras på rätt höjd.

Även källare tak som är små kan höjas med lite hjälp från en lokal entreprenör. Faktum är att en hel källare område vara helt klar från tak till golv innan skapa ett boende. Dessutom kommer du också vill arbeta med de saker som gör en källare känns mörkt, fuktigt och föga inbjudande.

belysning, ventilation-och fukt är de viktigaste sakerna att uppmärksamma innan källaren designidéer omsätts i handling. Artificiell belysning ljus och varm, medan andra naturligt solljus bör ges möjlighet att filter i rymden. En fuktig källare är inte ett lätt problem att fixa, men någon mängd vatten eller fukt måste elimineras innan för att skapa en beboelig källare utrymme.

Att åtgärda fukt problem, är det bäst att tala med en licensierad entreprenör. Ofta är en fuktig källare på grund av sprickor i ett hem grundande, eller av rännor som kan skicka vatten direkt i ett hem. Även om dessa frågor kan vara dyrt att reparera, en mysig källare utrymme kan inte uppnås utan att ta bort fukt.

Alla ventilation hinder kan undvikas genom att köpa kraftfulla avfuktare. Alternativt, expanderar ett hem är värme och kyla för att innefatta en källare utrymme kan vi skapa en andas miljö. När alla dessa uppgifter har skett kan du börja då att tänka på olika källare design idéer som kommer att arbeta för den typ av utrymme som du har för närvarande.

En källaren utrymme verkligen kan förvandlas till något slags rum, från ett hemmakontor till en gäst svit. Perfekt källaren designidéer kommer att tänka på typ av rum du vill skapa och sedan försöka föreställa sig hur man kan vända den tomma lagringsutrymme till en plats som du eller dina gäster kommer att njuta. Du kanske också vill överväga att skapa ett hemmabiosystem, ett barns lekrum, ett allrum, ett hem gym, eller ett bibliotek.

I stället för att lägga till en förlängning av ditt hem, kan du tänka på några av källaren designidéer som nämns ovan. Efter att ha avslutat alla nödvändiga uppgifter som krävs för att skapa ett utrymme som är väl ventilerad, fri från fukt, och väl upplyst, kan en källare vändas till något slags rum med lätthet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.