Vilka är de bästa sätten att stoppa Foundation läckor?

Stiftelsen läckor kan vara ett dyrt problem för husägare. En läcker stiftelse ger vatten i källaren eller krypgrunden, i bästa fall skapa en fuktig och obehaglig miljö, och i värsta fall förstöra en del av boyta på ditt hem. Lyckligtvis reparera stiftelse läckor är möjligt, och i många fall kan göras billigt och enkelt om upptäcks tidigt.

Det första steget för att reparera stiftelse läckor är att avleda så mycket vatten som möjligt från grunden. Kontrollera lutningen runt utanför huset. Jorden bör lutning gradvis övergång från hemmet för att hindra vatten från att samla nära till stiftelsen. Många gånger, är lutningen korrekt runt de flesta hem, men i ett eller två ställen, det finns ett område där jorden tvingar vatten mot basen på hemmet. Detta beror på tillsats av en trottoar, upphöjda rabatten, eller andra ändringar i landskapsarkitektur.

När du har avledas bort vatten från grunden, är det dags att reparera befintliga sprickor. Huvud i källaren eller krypgrunden och börja leta efter eventuella sprickor i grunden väggarna. Dessa områden, oavsett hur små, ger ett utrymme för vatten att tränga in i hemmet. Använd cement för att reparera dessa fläckar för att stoppa någon grund läckor för gott.

Många människor slutar här, övertygad om att leda vatten från utsidan av hemmet och lapp eventuella läckor kommer att stoppa stiftelse läckor. Ofta är de korrekta. Ett ytterligare steg kan ge ett extra lager av skydd. Om stiftelsen inte har vattentät, är det inte för sent att genomföra detta projekt.

Vattentätning hela utsidan av en stiftelse är en alltför stor uppgift för gör-det-självare dock välja några fläckar som kräver särskild uppmärksamhet kan vara nästan lika effektiva. Använd en yttre grund-tätskikt produkt som finns i ett slag står för att måla och appliceras med en borste. Det enklaste sättet att bestämma var vattentät utsidan av stiftelsen är att vattentät utanför de områden i hemmet som krävde fläckar på insidan, samt alla områden som är i svåra att dränera fläckar.

Att vattentät utsidan av en befintlig stiftelse, gräva bort smutsen från grunden i de områden som kräver tätskikt. Måla vattentäthet material på utsidan av stiftelsen, och låt det härda innan återfyllningen. Efter återfyllning, vara säker på att återvända korrekt backen till störda området. Slutligen, kompakt marken för att förhindra att området från att ändra och ge vatten till poolen av stiftelsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.