Vilka är de bästa metoderna för trägolv Care?

bland alla de olika golvmaterial finns för bostäder och kommersiellt bruk, är trägolv lättast att upprätthålla, och i sig de mest attraktiva. Även ek och lönn är de vanligaste lövträd för golvbeläggning, ask, bok, körsbär och valnöt har blivit ganska populärt, liksom, alla har sina egna unika utseende och överklagande. Med lämplig uppmärksamhet ägnas åt enklare underhåll, en effektiv trägolv vård, en genomtänkt och väl färdiga trägolv kommer att pågå nästan för evigt.

Det första steget i rätt trägolv vård skulle vara att skydda golvets yta. Grit, sand och smuts är en styggelse för ett lövträd finish. Placera en liten matta eller matta vid ingången till ett rum kommer att fånga en stor del av grus och smuts innan det ens når trägolv. För smuts som gör det på golvet, en snabb men grundlig dammtorkning med ett 12-till 18-tums (30,48 till 45,72 cm) bomull damm mopp tar effektivt bort alla spår av smuts och grus från mål. Korrekt skodon, dvs ingen smuts-spridning djupa trappsteg eller finish-bultande höga klackar, är också viktigt att effektivt trägolv vård.

Vatten är ett annat ämne som lätt kommer att förstöra ett trägolv. Därför inkluderar komplett trägolv vård en snabb sanering av någon utspilld vätska på ett trägolv. Om vatten bryter golvets yta, kan det förvränga eller missfärga virket leder till kostsamma reparationer och utbyten. Även fuktig skinnfällar bör hållas borta från ett trägolv eftersom även en mycket liten mängd fukt kommer snabbt förstöra trägolv.

Solljus kommer, om de lämnas åt sig själv, leda till en matt och missfärgad trägolv. Effektiv trägolv noga med att undvika skadliga UV-strålar skadar golvet skulle vara att installera rena gardiner eller gardiner, eller kanske cellulära persienner. Dessutom är det klokt att regelbundet flytta alla är mattor i rummet för att förhindra en ojämn exponering för solljus.

Andra enkla och effektiva metoder för trägolv vård innehålla de periodiska fuktig uppsamlingsöverföringar använder en mycket mild tvål avsedd för hårda träslag. Använd inte olja tvål för att torka. Oljebaserade tvål kan reagera med den finish och orsaka gulfärgning eller en Avtrubbning av mål. Dessutom inspektera trägolv ibland för att upptäcka eventuella repor, märken eller fläckar som tyder på omedelbar reparation. Det skulle också vara en god idé att Övermålningsbar, eller ens Refinish ett trägolv var sjätte till åttonde år beroende på slitage och därmed återställa lyster och skönhet som ingår i ordet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.